Mergi direct la conținut »
Adele, desemnată cea mai bogată cântăreața britanică!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Adele, desemnată cea mai bogată cântăreața britanică!

Adele, desemnată cea mai bogată cântăreața britanică!

Adele este una dintre cele mai iubite interprete, iar de curând a fost desemnată şi cea mai bogată, potrivit clasamentului publicat de ziarul The Sunday Times. Cântăreaţa britanică are o avere estimată la 85 de milioane de lire.

De Livia Lixandru,

Adele a acumulat 35 de milioane de lire (50,1 milioane de dolari) față de lista de anul trecut, ceea ce o plasează pe locul 30 între vedetele pop și rock din Marea Britanie și Irlanda cu cele mai mari averi.”Nu există o altă femeie care să-și fi sporit veniturile mai mult decât Adele. Ea și-a depășit chiar și confrații masculini”, notează Ian Coxon, potrivit agerpres.

Doar trei femei apar pe primele locuri ale acestui clasament, în fruntea căruia se află Paul McCartney, care împreună cu soția sa, Nancy Shevell, deține o avere estimată la 760 de milioane de lire (1,089 miliarde de dolari). Membrii trupei Rolling Stones — Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts y Ronnie Wood — au o avere în comun de 630 de milioane de lire (903 milioane de dolari) , iar irlandezii de la U2, clasați pe locul trei, cu 500 de milioane de lire (717 milioane de dolari).

Close
Închide
  Close