De Cristina Ologeanu,

Îi este frică de injecţii şi de ace

Însă, după ce a completat fişa medicală, prezentatoarea de la Kanal D a leşinat chiar la recepţia instituţiei. “Am ascultat o discuţie despre etapele prin care trebuie să trec pentru a dona sânge. Discuţia respectivă m-a speriat destul de tare şi m-am pierdut, pentru că mie îmi este foarte frică de ace, de injecţii”, a explicat Adelina. Ea a fost imediat dusă într-o cameră alăturată, unde a stat întinsă pe pat şi a fost consultată de doi medici. După 15-20 de minute, prezentatoarea emisiunii “D-Paparazzi” (difuzată de Kanal D) a plecat acasă, fără să mai doneze sânge, deoarece medicii i-au spus că nu poate face acest lucru din cauza tensiunii foarte mici. “Îmi pare nespus de rău”, a declarat Adelina pentru Libertatea.

A aflat că suferă de suflu sistolic

Veştile proaste au curs una după alta pentru Adelina. După ce şi-a revenit din leşin, ea a aflat că are probleme cardiace, mai exact un suflu sistolic. “Nici nu bănuiam că aş avea aşa ceva”, a declarat aceasta. Vedeta deja a stabilit cu buna sa prietenă, Raluca (care venise şi ea să doneze sânge), să meargă la un control la medicul Şerban Brădişteanu.

«Preotul îmbrăcat în civil a reuşit să-l împărtăşească pe Iura»

În weekendul trecut, maestrul Iurie Darie (83 de ani) a primit sfânta împărtăşanie. “Duminică a venit preotul Bogdan de la Biserica Sfântul Gheorghe şi l-a împărtăşit pe Iura”, a declarat Anca Pandrea, cea care, de mai bine de patru luni, stă prin spitale alături de iubitul ei. Actriţa a avut şi o rugăminte specială, l-a rugat pe preot să vină îmbrăcat în civil, pentru ca nu cumva hainele preoţeşti să îl sperie pe marele actor: “Părintele a obţinut o derogare şi, astfel, a putut să-l împărtăşească pe Iura al meu fără să mai poarte straie preoţeşti”.

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații
HOROSCOP

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații