MENIU CAUTĂ
02 Feb. 2011 15:16

Adelina Pestriţu îşi doreşte un Ferrari dar a primit un…Trabant

Distribuie

Adelina Pestriţu îşi doreşte un Ferrari dar a primit un...Trabant Adelina Pestriţu a fost sărbătorită, cu ocazia împlinirii vârstei de 24 de ani, în platoul emisiunii "Drept la Țintă" de la Kanal D. Bruneta, care declarase că îşi doreşte să primească un automobil de lux Ferarri, a primit în dar din partea echipei "Drept la Țintă" o plimbare cu un Trabant turcoaz.

„Minunat, este minunat”, a exclamat Adelina, la vederea maşinii în care urma să se urce.

De asemenea, Adelina a primit un buchet uriaş de flori din partea iubitului ei, George, care a acceptat să intre şi într-o legătură telefonică directă cu iubita sa.

0-330069-adelina_buchet_flori.jpg

George, iubitul Adelinei: „Cel mai greu mi-a fost la Dansez pentru tine, când a fost sărutată”

Iubitul Adelinei a recunoscut că este foarte greu să faci o relaţie să supravieţuiască atunci când în cuplu există o vedetă TV. „Cel mai greu mi-a fost la Dansez pentru tine, atunci când am văzut-o pe Adelina sărutată de altcineva. Pe de altă parte, cele mai frumoase momente sunt în fiecare dimineaţă, atunci când am ocazia să mă trezesc lângă ea”, a povestit  George, care a adăugat că ia în calcul să o ceară în căsătorie pe frumoasa brunetă.

George le-a povestit telespectatorilor şi cum reuşeşte s-o împace pe Adelina atunci când ea se supără pe el. „Avem o convenţie, de fiecare dată când o supăr, trebuie să-i iau o pereche de pantofi sau o geantă. De obicei, ajung să i le iau pe amândouă”, a explicat amuzat iubitul Adelinei.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii