Mergi direct la conținut »
Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea, la starea civilă. “ Vă mulțumim pentru toate felicitările”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea, la starea civilă. “ Vă mulțumim pentru toate felicitările”

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea, la starea civilă. “ Vă mulțumim pentru toate felicitările”

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea, la starea civilă. Viitoarea mămică a postat pe contul de socializare imagini de la eveniment, alături de care a scris un mesaj, în care mărturisește că ea și iubitul ei au  fost martori pentru un cuplu proaspăt căsătoriți.

 Adelina Pestrițu a purtat un costum bleumarin, cu o singură mânecă. Deși a mai rămas foarte puțin timp până când va aduce pe lume primul copil,  bruneta are o siluetă impecabilă.

Astăzi mergem la starea civilă pentru un moment special. Revenim cu poze de la fața locului ♥️ ”, a scris Adelina Pestrițu. ”Vă mulțumim pentru toate felicitarile, însă astăzi am fost martori (viitori nași) pentru cel mai proaspăt cuplu de însurăței. ♥️♥️♥️ Ne bucurăm că am fost aleși să le fim alături întreaga viață! Casă de piatră, Cristina și Dan! Să fiți fericiți și să ne chemați și la botez!”, a mai adăugat viitoarea mămică.

Adelina Pestrițu se pregătește intens pentru venirea pe lume a fetiței sale. Vedeta mai are o lună și devine mămică pentru prima oară.

Citește și

VIDEO/ Oana Zăvoranu a devenit cumpătată. „N-am fost în vacanțe pentru că banii trebuie foarte bine chibzuiți”

Close
Închide
  Close