Mergi direct la conținut »
Adevărata vârstă a Israelei Vodovoz. Câți ani avea de fapt
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Adevărata vârstă a Israelei Vodovoz. Câți ani avea de fapt

Adevărata vârstă a Israelei Vodovoz. Câți ani avea de fapt

Adevărata vârstă a Israelei Vodovoz a fost dezvăluită în cadrul unei emisiuni de televiziune de la Antena Stars. Ea spunea, în cadrul respectivei emisiuni, din anul 2016, că era mai mare cu doi ani decât în buletin.

De Dana Aramă,

Deşi în buletin figurează 1950 ca anul naşterii, Israela spunea că este de fapt cu doi ani mai mare.

„11.11.1950, în buletin. Dar de fapt, eu din ceea ce ştiu sunt mai mare cu 2 ani. De ce? Că era după război, nu mai contează”, a mărturisit vedeta, la Antena Stars, în anul 2016.

Israela Vodovoz a murit. Israela a fost găsită moartă, în locuinţa ei, după ce timp de câteva zile, nimeni nu mai ştia nimic de ea. Se pare că de Israela nu mai dăduse nimeni de ea timp de 5 zile, după care avocata a chemat autoritățile pentru a intra în casa ei, forțând ușa. A fost găsită în baie, dezbrăcată. Israela Vodovoz a murit la vârsta de 67 de ani.

Israela a fost găsită moartă în baia locuinţei sale din Bucureşti. Uşa apartamentului a fost spartă de lucrători de la ISU. La faţa locului se află o echipă de la Serviciul Omoruri. În acest moment, se iau în calcul toate ipotezele: omor, sinucidere sau accident.

Cu câteva zile înainte să fie găsită moartă în propria locuinţă, Israela a distribuit pe o reţea de socializare un mesaj care condamnă violenţa în familieIsraela Vodovoz a fost şi ea victima violenţei domestice. Căsătorită cu Liviu, un bărbat cu 30 de ani mai tânăr decât ea, Israela a îndurat bătăi crunte de la soţul ei. La câţiva ani de la căsătorie, şi-a făcut curaj şi a povestit tuturor bătăile pe care le-a îndurat de la Liviu.

Close
Închide
  Close