Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Totul despre divorț. Marcel Toader și Maria Constantin nu au fost în concediu de trei ani. Făceau economii la sânge!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Totul despre divorț. Marcel Toader și Maria Constantin nu au fost în concediu de trei ani. Făceau economii la sânge!

EXCLUSIV/ Totul despre divorț. Marcel Toader și Maria Constantin nu au fost în concediu de trei ani. Făceau economii la sânge!

Marcel Toader și Maria Constantin au ajuns în pragul divorțului, iar principalul motiv îl constituie... banii. Marcel Toader și Maria Constantin nu au fost în concediu de când s-au căsătorit. Recent, și-au anulat și o vacanță programată în Cipru. Citeşte şi: Istoria căsniciilor ratate. Șase neveste și tot atatea divorțuri. Marcel Toader, acuzat  că e violent și că le-a ”mâncat” banii

De Ana Maria Păsat,

Marcel Toader s-a despărțit și de-a șasea soție, cu care se părea că formează un cuplu cât se poate de solid!

Spre deosebire de mariajul cu Gabriela Cristea, când afaceristul a fost cel care a plecat de acasă, de data aceasta Maria Constantin și-a părăsit soțul. Artista a ajuns la capătul răbdării. După ce, potrivit surselor noastre, a aflat că soțul său a intrat până și-n economiile sale, făcute pentru a-și cumpăra o casă!

Maria Constantin și Marcel Toader

După o discuție aprinsă cu acesta, Maria și-a făcut bagajele. Iar apoi, a contactat un avocat pentru a divorța. Potrivit apropiaților celor doi, relația lor s-a deteriorat în ultimele luni. Iar totul a pornit de la bani. Deși și-ar fi dorit concedii alături de partenerul său, artista și soțul său nu și-au putut permite o vacanță în ultimii trei ani! Lucru de altfel recunoscut, recent, și de Marcel Toader, cu doar câteva luni înaintea divorțului.

“În ultimii trei ani am avut doar 3 zile de vacanță. Vara trecută am fost doar o zi, o noapte și următoarea zi, acum doi ani doar trei zile. Ne place soarele, pe malul mării. Oriunde o fi. Cum însă am fost într-un show și ne-am făcut prieteni foarte mulți în Cipru, ar fi cea mai potrivită alegere. E foarte ieftin. Dacă rezervi din timp, avionul e doar 30 de euro. Ne-am refăcut prioritățile, acolo avem prieteni pe care i-am cunoscut pe când eram amândoi într-un show TV. În plus, marea e curată, mâncarea e ieftină”, mărturisea Marcel Toader pentru Libertatea.

Deși își făcuseră planurile să plece în Cipru, cei doi soți au renunțat. Și în loc de o vacanță binevenită, au băgat actele de divorț. Căsătoriți în vara lui 2015, timp de doi ani, cei doi soți au făcut economii la sânge. Au petrecut mai mereu sărbătorile în provincie, la rudele Mariei. Iar de deplasări peste hotare, nici vorbă!  Contactat pe marginea acestuit subiect, Marcel Toader s-a rezumat la a declara:

”Vreau să-mi fie respectat dreptul de a tăcea”

Ce a făcut Marcel Toader după ce Gabriela Cristea a anunțat oficial că e gravidă.

Divorț pe… marginea piscinei

Discuțiile cele mai aprinse între cei doi au început din momentul în care Marcel Toader s-a întors la meseria lui de suflet, cea de constructor de piscine, care-i mai adusese probleme în trecut, inclusiv un proces cu Gabriela Cristea, cea de-a cincea soție. Și atunci, afaceristul a fost acuzat de fosta parteneră, prezentatoare TV la Kanal D, că s-a folosit de banii săi pentru acest proiect.


Citeşte şi: Sfârșit tragic pentru o mamă din Spania. Femeia a fost ucisă de liftul spitalului, fiind spintecată în urma unui accident tehnic

 
 
Close
Close
Închide