Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/Marcel Toader părăsit și de cea de-a șasea soție. Maria Constantin a depus deja actele de divorț. Totul a pornit de la bani!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/Marcel Toader părăsit și de cea de-a șasea soție. Maria Constantin a depus deja actele de divorț. Totul a pornit de la bani!

EXCLUSIV/Marcel Toader părăsit și de cea de-a șasea soție. Maria Constantin a depus deja actele de divorț. Totul a pornit de la bani!

În 2015 când Marcel Toader se însura pentru a șasea oară cu cântăreața de muzică populară Maria Constatin, puțină lume dădea șanse mariajului. Timp de doi ani, cei doi au încercat să demonstreze că se înțeleg de minune și că vor îmbătrâni împreună. Inevitabilul s-a produs însă acum mai bine de o lună, când Maria Constatin și-a anunțat apropiații că divorțează de omul de afaceri.

De Denisa Macovei,

Mai bine de o lună a încercat Maria Constantin să țină departe de ochii presei despărțirea de Marcel Toader, însă nu și de prieteni. Întrebată recent de ce soțul ei nu mai este prin preajmă, cântăreața a răbufnit și a recunoscut totul în fața prietenilor. Conform surselor noastre totul a pornit de la bani, problemă veche în ceea ce-l privește pe Toader. Și cea de-a șasea soție s-a plâns că i-a cheltuit toate fondurile, apoi, când a fost întrebat de dispariția banilor, reacția lui a fost una tocmai bună. Mai pe înțelesul tuturor, se pare că Marcel Toader a pierdut o sumă importantă de bani pe niște afaceri care au fost sortite falimentului, așa că a apelat la fondul de economii ai Mariei, luându-i banii pe care aceasta îi strângea pentru a-și cumpăra o casă. Maria le-a povestit prietenelor că în momentul în care i-a cerut socoteală lui Marcel, acesta a reacționat foarte durm, dar că tot el a fost cel care s-a pretins victimă. Astfel, ea a ajuns în situația de a rămâne pe străzi, fără niciun leu în buzunar, însă decisă de a-l părăsi definitiv pe cel cu care era măritată de doi ani.

Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat român. Cine i-a luat locul
Recomandări

Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat român. Cine i-a luat locul

Maria Constantin și Marcel Toader, îmbrățișați lângă bradul de Crăciun

Maria Constantin divorțează după doi ani de mariaj

Pentru a putea pleca din casa în care locuia cu Marcel, Maria a fost nevoită să se împrumute de o sumă de bani pentru a-și închiria o garsonieră, undeva la periferia Bucureștiului, în care să locuiască. Se prea pare că printre persoanele de nădejde s-a numărat și nașul, Silviu Prigoană. De altfel, în toată luna aceasta, Prigoană i-a fost alături Mariei, căreia i-a și organizat ziua de naștere, pe banii lui, în reședința lui. În toate aceste condiții, Maria le-a mărturisit prietenelor că nici nu se mai gândește la o împăcare cu Toader deoarece, în afara faptului că a lăsat-o lefteră, Marcel s-a comportat și foarte urât cu ea, aducându-i injurii.

EXCLUSIV | După ce i-au închis pubul, fostul campion mondial de box Leonard Doroftei pleacă definitiv din țară: ”Nu mai stau în România, mă duc în Canada”

Close
Închide
  Close