MENIU CAUTĂ
01 Noi. 2017 09:48

Adevărul despre divorțul Gabrielei Cristea de Marcel Toader. A ieșit totul la iveală

Distribuie

Gabriela Cristea a fost căsătorită cu Marcel Toader și au divorțat cu mare scandal. Acum au ieșit la suprafață detalii despre separarea celor doi.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea a fost căsătorită cu omul de afaceri Marcel Toader înainte ca acesta să se căsătorească cu solista de muzică populară Maria COnstantin.

La vremea respectivă, Gabriela Cristea, care în septembrie anul acesta a devenit mămică pentru prima oară, și Marcel Toader și-au adus tot felul de acuzații.

Acum, mama lui Marcel Toader, Rădița, a oferit detalii mai puțin știute despre ceea ce s-a întâmplat cu fiul ei înainte ca acesta să ia decizia de a se separa de Gabriela Cristea.

„Cu Gabriela Cristea au scos actele pe 8 septembrie și pe 12 am ajuns eu la București să le aduc cadou pentru că s-au căsătorit în Franța. S-a întâmplat o problemă și asta nu pot să o spun și Marcel zicea> „Mami, eu dau divorțul”. „Nu, mai încearcă, mai greșește omul” (n.r. i-a spus mama lui Marcel Toader). Am stat de vorbă până dimineață în bucătărie”, a dat din casă Rădița Toader în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, de la Antena 1.

Mama omului de afaceri i-a transmis și un mesaj fostei sale nurori, Gabriela Cristea.

„Eu îi doresc multă sănătate, am auzit că are o fetiță, sa aibă o căsnicie fericită, dar ce s-a întâmplat nu comentez”, a spus aceasta.


Citește și: Romanița Iovan a vorbit despre averea fiului ei. Detalii despre moștenirea rămasă de la pilotul Adrian Iovan


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii