De Mihai Oprea,

După 30 de zile de la depunerea actelor de divorţ, timp în care cei doi soţi au avut posibilitatea să se împace, Gabriela Cristea şi Marcel Toader au hotărât să pună capăt căsniciei. Ieri, în jurul orelor 11.00, la poarta Stării Civile din sectorul 1 al Capitalei, omul de afaceri şi vedeta TV au venit să semneze actele de divorţ. Gabriela a descins dintr-un automobil de lux, un Volvo evaluat la 60.000 de euro, în timp ce Toader a încântat asistenţa cu un alt bolid simandicos. Deh, obrazul subţire cu cheltuială se ţine! Dacă fosta doamnă Toader a afişat o mină tristă şi o siluetă de sirenă, semn că evenimentul a afectat-o serios, fostul sportiv a părut detaşat. Până la urmă, de ce n-ar fi omul relaxat? În 20 de minute toată “afacerea” era încheiată, actele semnate, banii la locul lor.
Cum ce bani? Surse bine informate ne-au dezvăluit că Marcel, fin cunoscător al ingineriilor financiare, ar fi încasat o mică avere din apariţiile televizate care au precedat mult aşteptatul divorţ.

Ea a luat 50.000 €, el a primit 30.000€

Concret, ar fi vorba de un contract semnat cu o televiziune de prim rang, care i-ar fi oferit lui Toader câte 10.000 de euro pe lună, pentru “a da din casă” toate picanteriile unei căsnicii eşuate.
Cum bălăcăreala televizată a fost “programată” să se întindă pe o perioadă de trei luni, e uşor de calculat suma care i-ar fi intrat în buzunar fericitului burlac: 30.000 de euro! De cealaltă parte, Gabriela Cristea stă chiar mai bine decât drăguţul ei fost soţ. Ea, ca o recunoscută vedetă TV ce este, s-a învârtit mai cu folos la divorţ.
Bruneta şi-ar fi negociat, cu o altă televiziune cu pretenţii de la noi, un contract şi mai bănos: 5.000 de euro pe lună salariu, timp de opt luni, atât cât va ţine noua emisiune în care va fi distribuită din toamnă.
În total, 40.000 de euro, la care se mai adaugă, bineînţeles, graţie apariţiilor siropoase de la TV, dinainte de divorţ, încă 10.000 de euro.
50.000 de euro cu totul! Nu-i rău pentru un divorţ consumat în văzul lumii, la ore de maximă audienţă.

Simona Halep, despre retragerea din tenis: "Sincer, chiar am vorbit cu fratele meu despre asta"
GSP.RO

Simona Halep, despre retragerea din tenis: "Sincer, chiar am vorbit cu fratele meu despre asta"

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială
HOROSCOP

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială