MENIU CAUTĂ
20 Iun. 2012 12:36 , de Magdalena Duru

Adina Buzatu, prezentare de modă pe cod galben de caniculă | FOTO

Distribuie

Marți, modelele au defilat în ținute de vară Trends by Adina Buzatu pe o temperatură ce sărise bine de 36 de grade Celsius și au constituit adevărate surse de inspirație pentru  cei prezenți la eveniment. Peste 1.500 de spectatori au renunțat să se răcorească în piscină sau să se dea în tobogane, pentru a vedea care sunt propunerile Trends by Adina Buzatu pentru un week-end la mare sau un "pool” party!  

Prezentarea de modă Trends by Adina Buzatu
a pus accent pe combinațiile de nuanțe tari, printuri îndrăznețe și accesorii - ochelari de soare cu rame colorate Matthew Williamson, șepci înflorate Anthony Peto, pălării panama de la Borsalino, bretele cu imprimeuri extravagante Albert Thurston, teniși colorați Bensimon- care atrag toate privirile, în zilele toride de vară. Ținutele care au combinat   armonios  piese reprezentative din portofoliul de 32 de brand-uri  Trends by Adina Buzatu se adresează bărbaților aflați mereu în mișcare, cărora nu le este teamă să poarte culori vii și asocieri nonconformiste.  

„Dacă anul trecut furtuna îngrozitoare ne-a compromis prezentarea de modă, anul acesta am avut parte din plin de soare, ceea ce m-a bucurat, mai ales că ținutele au fost potrivite vremii caniculare. M-a bucurat interesul extraordinar al celor prezenți la Water Park Otopeni și sper ca sezonul acesta, ținutele pe care le poartă bărbații, la mare sau la piscină să se schimbe radical. Aveți curaj să purtați culori, aveți curaj să purtați imprimeuri, îndrăzniți să purtați haine care vă exprimă personalitatea ', spune silistul Adina Buzatu.  

La prezentarea de modă Trends by Adina Buzatu au asistat și persoane cunoscute din showbiz-ul românesc, precum Alexandra Ungureanu, Ovi, Oana și Viorel Lis, Mihai Mitoseru, Cristina Siscanu, Deea și Dinu Maxer, Adelina Pestrițu și trupa Publika.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Primăria Capitalei a „abandonat” trei panouri electrice sub Podul Basarab
Comentarii