Mergi direct la conținut »
Adrian Naidin s-a despărțit de nevastă în acte, nu și pe scenă. Cei doi cântă în continuare împreună
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Adrian Naidin s-a despărțit de nevastă în acte, nu și pe scenă. Cei doi cântă în continuare împreună

Adrian Naidin s-a despărțit de nevastă în acte, nu și pe scenă. Cei doi cântă în continuare împreună

Gheorghe Gheorghiu spune că "unde dragoste nu e, nimic nu e", dar Adrian Naidin l-ar putea contrazice! N-o mai fi dragoste între el și Cătălina, dar e chimie muzicală, iar publicul îi cere la pachet, în ciuda faptului că nu mai formează un cuplu.

De Florian Gheorghe,

Naidin, muzicianul care a intrat în inimile românilor cu concertele pline de imaginație în care a pus în valoare violoncelul, a gândit un spectacol inedit pentru luna sărbătorilor de iarnă, „Rockolinde”. Spectacolul i-a pus imaginația la încercare și l-a făcut să adune pe scenă mai mulți artiști, printre care și fosta soție, Cătălina.

Adrian Naidin s-a despărțit de nevastă în acte, nu și pe scenă. Cei doi cântă în continuare împreună

Cei doi au pus punct mariajului când viziunile lor despre viață nu au mai coincis, însă din punct de vedere profesional continuă să formeze o echipă – și încă una foarte bine sudată. Cătălina nu numai că acceptă să-l acompanieze pe Adrian pe scenă, la vioară, de câte ori îi cere, dar se și ocupă de firma și de contabilitatea artistului!

Fosta parteneră de viață a lui Naidin – violoncelistul care, în urmă cu doi ani, a fost protagonistul unei scene stranii, sărind pe geam de frica mascaților care au descins în casa lui și ajungând la spital în urma rănilor căpătate – este absolventă a Academiei de Muzică Gheorghe Dima din Cluj-Napoca și are în palmares multe premii obținute la concursuri de interpretare muzicală.

Alături de foștii soți Naidin, pe scena „Rockolindelor” mai urcă toboșarul Ionuț Micu (cunoscut și din formația Compact) și cunoscuta solistă Alexandra Ungureanu.

CITESTE SI:Horia Brenciu și-a încheiat cele 3 concerte de la Sala Palatului. „Vă mulțumesc în special pentru criticile aduse”

 

Close
Închide
  Close