Mergi direct la conținut »
Horia Brenciu și-a încheiat cele 3 concerte de la Sala Palatului. "Vă mulțumesc în special pentru criticile aduse"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Horia Brenciu și-a încheiat cele 3 concerte de la Sala Palatului. „Vă mulțumesc în special pentru criticile aduse”

Horia Brenciu a avut un weekend plin, cu trei concerte susținute la Sala Palatului din Capitală. Artistul a transmis un mesaj după încheierea celor trei spectacole.

De Dana Aramă,

 

Cântărețul a transmis un mesaj după maratonul de spectacole pe care care le-a avut la Sala Palatului.

„Vouă, tuturor celor 12,000 de spectatori, din cele 3 zile, vă mulțumesc frumos! Vă mulțumesc pentru că ați cumpărat billet! Vă mulțumesc pentru mesajele voastre, dar în special pentru criticile aduse. Vă sunt recunoscător pentru fiecare zâmbet sau cântec pe care l-ați murmurat din sală.

A fost un concert la 25 ani de la prima mea apariție televizată. În acest sfert de veac s-au întâmplat foarte multe. Chiar dacă am avut tolba plină cu amintiri, n-am vrut să va plictisesc cu ele. Am lăsat mai mult muzică mea să vorbească. Toate repetițiile și pregătirile făcute, de-a lungul a peste 5 luni de zile și-au aflat deznodământul pe scena Sălii Palatului.

Și chiar dacă acestea au fost însoțite de ovațiile și aplauzele voastre, sunt sigur că puteam fi mai buni, iar spectacolul nostru ar fi putut fi și mai aproape de inimile voastre. Nimeni nu e perfect, dar pentru asta există următorul spectacol! ☺ Și DA, anul viitor vine noul album.

Medicii italieni anunță o ”nouă urgență sanitară”: 30% dintre pacienții COVID ar putea avea probleme respiratorii cronice
Recomandări

Medicii italieni anunță o ”nouă urgență sanitară”: 30% dintre pacienții COVID ar putea avea probleme respiratorii cronice

 

Încă o provocare pentru mine pentru a vă bucura pe voi, fanii mei și pe toți cei care mă urmăresc. Despre numele albumului, despre lansarea lui și despre cadoul pe care vi l-am promis, mai trebuie să aveți puțintică rabdare… Până atunci, însă, va îmbrățișez, dorindu-vă din inimă să aveți cel mai frumos Crăciun din ultimii… 25 ani. ☺ #25ani HB Media Entertainment”, le-a transmis Horia Brenciu fanilor săi în mediul online.

Horia Brenciu este prezent de foarte multă vreme în lumea televiziunii și a showbiz-ului autohton. Este cântăreț, a prezentat numeroase emisiuni și a fost jurat la diverse show-uri de talente. În plan personal, Horia Brenciu este căsătorit cu producătoarea de televiziune Alice Dumitrescu. Cuplul are patru copii: Toma, care este înfiat, Mina, copilul lor biologic, și Maria și Andreea, acestea din urmă fiind fiicele lui Alice Dumitrescu dintr-o căsnicie anterioară.

Citește și: VIDEO / Interviu cu Pavel Popescu, tânărul care a ajutat din Norvegia victimele de la Colectiv. A lăsat Țara Fiordurilor pentru politica din România

 

Close
Închide
  Close