Mergi direct la conținut »
Adrian Nartea, despre rolul din serialul “VLAD“. “Este o poveste de care noi toți avem nevoie“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Adrian Nartea, despre rolul din serialul “VLAD“. “Este o poveste de care noi toți avem nevoie“

Adrian Nartea, despre rolul din serialul “VLAD“. “Este o poveste de care noi toți avem nevoie“

Începând cu 25 februarie, PRO TV le aduce tuturor românilor povestea lui VLAD, un bărbat puternic și dornic de răzbunare, nevoit de circumstanțe să își țină ascunsă adevărata identitate. VLAD este primul serial românesc realizat la standarde cinematografice și este realizat ca variantă modernă a poveștii contelui de Monte Cristo.

„În serialul VLAD, oricine se poate regăsi: oricine a iubit, a fost trădat, a reușit, a fost bogat și sărac, oricine crede că există o a doua șansă. Este o poveste de care noi toți avem nevoie, să ne deconectăm, sa ne regăsim și, de ce nu, să ne motivăm. Bucurați-vă de această poveste și fiți alături de noi din 25 februarie!”, a spus Adrian Nartea, actorul care îl interpretează pe VLAD.

Serialul spune povestea lui Adrian, care în urma înscenării unui jaf ajunge la închisoare, evadează și își schimbă identitatea devenind VLAD, un bărbat sigur pe el, bogat și dornic de răzbunare.

Citește și

Angela Similea a refuzat să se mute definitiv în SUA, la fiul ei! Familia vrea ca ea să ceară rezidența

 

Close
Închide
  Close