Mergi direct la conținut »
Un nou scandal a izbucnit între Silviu Prigoană și fosta soție. Adriana Bahmuțeanu a părăsit platoul emisiunii
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Un nou scandal a izbucnit între Silviu Prigoană și fosta soție. Adriana Bahmuțeanu a părăsit platoul emisiunii

Silviu Prigoană este din nou în scandal cu fosta soție, Adriana Bahmuțeanu. Afaceristul și-a reclamat fosta consoartă la poliție, după ce aceasta l-ar fi legat de picioare pe unul dintre copiii lor. Adriana Bahmuțeanu a fost prezentă marți seară în cadrul emisiunii de la Antena 1, pentru a dezbate subiectul.

Însă, atunci când Silviu Prigoană a intrat în direct prin telefon, fosta prezentatoare tv s-a enervat la culme. „Dacă vorbește acest aberand mincinos, eu plec. Deci, nu, este un mincinos! Ori îl opriți, ori plec! Faceți emisiunea cu mitomanul acesta, eu am plecat”, a spus Adriana Bahmuțeanu.

„Am ajuns eu să îmi rog copiii să se ia în brațe. Le spun să se ducă să o pup. Asemenea ființă să stea într-un platou de televiziune și să mă facă pe mine dus cu capul atâta timp cât săraca nu e capabilă să își îngrijească copiii. Ei dorm de la ora opt în seara aceasta, sunt liniștiți.”, a spus și Silviu Prigoană, la XNS.

„Au venit copiii în vacanță și când am verificat telefonul copiilor am găsit o filmare în care copilul cel mare era legat de mâini și de picioare și mama lui stătea deasupra lui. Fiul cel mic filma. Eu i-am trimis o notificare că din acel moment domiciliul copilului rămâne la mine acasă”, a declarat Silviu Prigoană la România TV.

Citește și:

Abia acum i-au luat carnetul și l-au trimis în judecată! La trei ani după ce a călcat-o pe Ana pe trecerea de pietoni și la o lună de la articolele din Libertatea, justiția s-a mișcat

Close
Închide
  Close