Mergi direct la conținut »
Afirmația lui Cătălin Măruță despre Andra. "Se întâmplă ceva magic"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Afirmația lui Cătălin Măruță despre Andra. "Se întâmplă ceva magic"

Afirmația lui Cătălin Măruță despre Andra. „Se întâmplă ceva magic”

Cătălin Măruță a spus exact cum vede el aparițiile pe scenă ale partenerei sale de viață, Andra.

De Dana Aramă,

Andra s-a lansat în industria muzicală de pe vremea când era doar o adolescentă. A urmat o carieră de mare succs, iar astăzi Andra este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de pe scena muzicală autohtonă. Spectacolele sale adună mii de fani, care abia așteaptă să o vadă și să-i asculte hiturile.

Luna aceasta, Andra a avut spectacole la Bacău și la Galați, spectacole care i-au încântat pe admiratorii artistei. Soțul Andrei, prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță a spus exact ce se întâmplă atunci când partenera lui de viață își face apariția pe scenă.

„Când Andra urcă pe scenă se întâmplă ceva magic. Oamenii zâmbesc, ne bucurăm toți de moment, parcă totul e mai ușor”, a spus Cătălin Măruță referindu-se la turneul Aivea și la spectacolele pe care aceasta le-a susținut recent la Bacău și la Galați.


Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai unite cupluri de vedete din showbiz-ul românesc. S-au căsătorit în anul 2008. Andra și Cătălin Măruță au împreună doi copii: David și Eva.


Citește și: REPORTAJ/Politică la piață, în ziua moțiunii. Românii știu ce se întâmplă, dar nu mai au încredere. “Ne-am săturat de promisiuni” – VIDEO


 

Close
Închide
  Close