MENIU CAUTĂ

Afirmația Monicăi Gabor: „Mi-e dor de…”. Fanii i-au spus direct ce gândesc

Distribuie

Monica Gabor le-a transmis fanilor săi de pe rețelele de socializare că îi este dor de meleagurile natale.

Stabilită de mai mulți ani în America, unde duce o viață de lux, Monica Gabor recunoaște că îi este dor de țara în care s-a născut.
Vedeta le-a mărturisit prietenilor ei virtuali că îi este dor de România.
„Mi-e dor de România! ?? Și eu vă iubesc! ❤️❤️❤️România”, afirmă vedeta într-un mesaj.


Unii dintre fani au fost foarte direcți și i-au spus exact ce gândesc.

„Ți-e dor de România? România se scufundă pe zi ce trece în corupție, trafic, droguri, crime, cerșetori, violență, etc… Ăsta e viitorul României, va ajunge un ghetou național în scurt timp. Stai acolo, că stai bine, cred!”, „Monica, dacă te duci la Bacău să vezi cum arată stadionul, hotel Moldova, primăria etc…. îți va trece dorul”, i-au transmis cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Monica Gabor are 30 de ani. S-a născut la Bacău și a devenit cunoscută în peisajul showbiz-ului autohton după ce s-a aflat de relația cu omul de afaceri Irinel Columbeanu, cu care a și fost căsătorită. Din mariajul cu Irinel Columbeanu, Monica Gabor are o fiică, Irina. De mai mulți ani, vedeta s-a mutat în America, acolo unde trăiește o poveste de dragoste cu omul de afaceri chinez Mr. Pink.


Citește și: Aici sunt banii dumneavoastră! 50 milioane de euro pentru o junglă: Parcul Verdi, plin de gunoaie, achiziția controversată a Primăriei Capitalei


 

Citește mai multe despre comentarii, dor, reacții și Romania pe Libertatea.

Comentarii