MENIU CAUTĂ
07 Dec. 2018 11:42

Alex Bodi rupe tăcerea. Ce spune despre relaţia cu Bianca Drăguşanu. “E prea devreme “

Distribuie

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni, iar acum, bărbatul vorbește pentru prima oară despre relația pe care o are cu fosta soție a lui Victor Slav. Se pare că cei doi se înțeleg foarte bine.

„Este o relaţie normală. Nu putem să o vedem diferit. Amândoi (n.r. cine a făcut primul pas). Datorita unui bărbat este să cucerească. Acum, vede el dacă reuşeşte. (…) Bine, au vorbit mult (n.r. Bianca cu copiii lui).  Chiar s-au înţeles bine. Biancăi îi plac copiii, n-ar avea de ce să nu se înţeleagă. E prea devreme (n.r. să facă un copil)”, a spus alex Bodi pentru Antena Stars.

În luna noiembrie, cei doi au fost părinți spitrituali pentru o fetiță. Bianca Drăgușanu a împărtășit bucuria şi cu prietenii virtuali, cărora le-a arătat cât de frumoasă este viitoarea ei finuţă. „Eva Maria este finuţa noastră. Îngeraş drăgălaş”, a scris vedeta alături de fotografie

Citește și

FOTO/ La primărie, pe pavele, la școală, prin noroi. Cum explică primarul: „Acolo e șantier, doar nu era să construiesc școala în altă parte și să o plantez în Prigoreni”

 

Citește mai multe despre alex bodi pe Libertatea.

Comentarii