Mergi direct la conținut »
Alex Florea își mai dă o șansă la Eurovision, dar fără Ilinca. Celebritatea i-a adus doar concerte în cluburi!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Alex Florea își mai dă o șansă la Eurovision, dar fără Ilinca. Celebritatea i-a adus doar concerte în cluburi!

Alex Florea își mai dă o șansă la Eurovision, dar fără Ilinca. Celebritatea i-a adus doar concerte în cluburi!

După intens aplaudata melodie ”Yodel It” de la ultima ediție Eurovision, mai nimic nu a concretizat viitorul duo-ului muzical ce a obținut pentru România locul 7, Ilinca și Alex Florea. Solistul își mai dă o șansă și participă din nou la preselecție, de acestă dată singur.

De Florian Gheorghe,

Cum celebritatea și concertele au dispărut imediat după cea de-a 62-a ediție a Eurovision, Ilinca s-a concentrat pe Bacalaureat și a intrat la facultate, iar Alex cântă prin cluburile din Constanța, ca invitat al unor trupe ori cu propriul său band.

Deși au sperat într-un start spectaculos, activitatea lor concertistică a murit în fașă, mai ales din cauza lipsei unui repertoriu. Iar  toate evenimentele la care au participat împreună au fost legate tot de gale Eurovision, câteva în alte țări din Europa, iar ultima lor apariție a fost la o serată muzicală ce a avut loc la Chișinău la Palatul Național. Bineînțeles, alături de cei ce au reprezentat Moldova la ultima ediție Eurovision Song Contest, Sunstroke Project, care au obținut locul 3 în concurs.

Alex Florea își mai dă o șansă Eurovision, dar fără Ilinca Băcilă

Alex Florea nu se lasă și vrea iar la Eurovision, unde participă singur, fără Ilinca. Piesa sa –”Nobody Told Me It Would Hurt ”-se află printre cele 72 aflate în cursa pentru finala de la Lisabona. Printre semifinaliști se numără și Mihai Trăistariu, artist cu un număr record de participări la preselecțiile naționale pentru Eurovision. Anul trecut artistul a fost la un pas să reprezinte România (s-a clasat pe locul secund).

Ilinca şi Alex Florea au avut prima repetiţie pe scena Eurovision

CITESTE SI:EXCLUSIV/Condiția pe care Smiley i-a pus-o Ginei Pistol, încă de la început. ”Dacă taci, te iubesc!”

 

Close
Închide
  Close