MENIU CAUTĂ
02 Mai. 2017 19:44

Alex Florea, reprezentantul României la Eurovision, s-a accidentat pe scena de la Kiev. Artistul a căzut și s-a tăiat la mână

Distribuie

Alex Florea, reprezentantul României la Eurovision 2017, s-a accidentat pe scena de la Kiev, în timpul repetițiilor. Din fericire, nu a fost nimic grav, iar artistul și-a continuat show-ul după ce a primit îngrijiri medicale.

Alex Florea, reprezentantul României la Eurovision, s-a accidentat în timpul repetițiilor. Anunțul a fost făcut pe contul de socializare al Eurovision România. De asemenea, alături de mesaj au fost publicate și imagini din timpul repetițiilor.

Alex Florea, reprezentantul României la Eurovision, s-a accidentat pe scena de la Kiev. Artistul a căzut și s-a tăiat la mână

Alex Florea, reprezentantul României la Eurovision, s-a accidentat la mână

„Scena victoriei! :) În timpul repetiției, Alex a făcut o mișcare dificilă, pentru o expresie mai puternică a show-ului, dar la a treia încercare a alunecat. S-a tăiat puțin la mână dar este ok, e optimist și mergem înainte. Hai Alex Florea Official!”, a fost mesajul de pe contul de Facebook.

Ieri după-amiază, delegația României în frunte cu Ilinca și Alex Florea, câștigătorii preselecției naționale, au plecat câtre Kiev, locul unde va avea loc finala Eurovision Song Contest 2017.

Citește mai multe despre ilinca si alex florea și EuroVision pe Libertatea.

Comentarii