MENIU CAUTĂ

Alex Velea, despre relația cu Simona Gherghe. “E un pic dificil “ . Artistul este coprezentator la “ Acces Direct”

Distribuie

Noul sezon "Acces Direct" a venit cu surprize. Simona Gherghe are un nou coleg, pe Alex Velea, care este încântat de colaborarea cu prezentatoarea tv. Iubitul Antoniei a explicat cum se înțelege cu colega lui de platou și cum s-a descurcat în prima emisiune.

„Nu-mi vine să cred cum sună titulatura asta de coprezentator, sper să mă descurc, acum vă promit, am potențial, o să mă vedeți strălucind. Să fii lângă o somitate precum Simona e un pic dificil, ea știe exact ce face, poate să țină emisiunea fără mine lejer, ea are situația sub control, am fost obișnuit și eu când cântam să fiu la fel. Aici este un teren nou pe care vreau să îl dețin curând. Așa live nu am făcut niciodată. Nu m-am bâlbâit încă, am un buton de panică acolo, o să-l caut. Nu sunt punctual pentru că am multe activități pe care nu apuc să le termin, am familie, fac sală, am job. M-am consultat cu Antonia, ca orice decizie, s-a bucurat, mi-a atras atenția că trebuie să fiu punctual să fiu vivace. Vreau să distrez oamenii și să-i fac să se relaxeze. Eu nu sunt obișnuit cu materialele sensibile, nu știu cum să mă manifest când văd astfel de lucruri, îmi e greu să îmi exprim durerea a spus Alex Velea, la Xtra Night Show.

„Dacă eu m-am apucat să învăț să înot la 40 de ani, facem și break-dance împreună. Vreau să îl transform în jurnalismul Alex Velea. Eu cred că are un program de om disciplinat, se trezește la 6 dimineața. O să facem treabă bună.”, a declarat și  Simona Gherghe, la Xtra Night Show.

Citește și

SUPER EXCLUSIVITATE/ Primele imagini cu Elena Udrea gravidă în 7 luni. Avem fotografiile și dovezile pe care le vâna toată lumea!

 

Citește mai multe despre acces direct pe Libertatea.

Comentarii