MENIU CAUTĂ
28 Aug. 2018 09:31

Reacția lui Alex Velea după ce fanii au comentat despre noul său proiect TV. „Ăsta e un semn că trebuie să închizi televizorul”

Distribuie

Alex Velea a primit numeroase mesaje pe rețelele de socializare după ce s-a aflat că este colegul Simonei Gherghe la emisiunea Acces Direct, de la Antena 1.

De luni, 27 august 2018, Simona Gherghe are un nou coleg de prezentare la emisiunea Acces Direct, pe care o moderează la postul de televiziune Antena 1.
Imediat după ce s-a aflat că Alex Velea este noul coleg al Simonei Gherghe, pe contul de socializare al artistului au început să curgă mesajele, unele laudative, altele mai puțin.


„Ce caută papagalul ăla în emisiune? S-a înnegrit tot… Îmi închid canalul de tot, nu mă mai interesează”, este mesajul unui internaut la adresa artistului.
Alex Velea a replicat imediat: „Ăsta e un semn că trebuie să schimbi televizorul! Au apărut de mult color”.
„Ai fost minunat. Te descurci de minune și chiar ți se potrivește jobul de prezentator”, „trebuia puțină viață în emisiune. Bravo, mult succes. Acum o să mă uit și eu”, „Sincer, zici că sunteți frumoasa și bestia. Nu vreau să jignesc pe nimeni. Iubesc această emisiune și sper să ai succes, Alex, cum ai avut și până acum”, „De acum înainte voi urmări emisiunea să văd cum e noul format”, sunt alte mesaje primite de Alex Velea după debutul la Acces direct.
Alex Velea este unul dintre artiștii îndrăgiți din industria muzicală din țara noastră. Formează un cuplu cu Antonia, împreună cu care are doi băieți: Dominic și Akim.


Citește și: Nunta lui Dragnea jr.: petrecerea s-a încheiat, invitații au mâncat, s-au distrat și au cotizat! Somon, Salam și plicuri generoase


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii