MENIU CAUTĂ
29 Iul. 2018 21:00 , de Denisa Macovei

VIDEO/ Alex Velea n-a mai mers cu trenul din 2006. “Am fost la mare cu Matteo. N-aveam nici un ban”

Distribuie

Alex Velea n-a mai mers cu trenul din 2006. Mai exact, de când a dat de bani. Totuși, are amintiri frumoase din vremurile când se străduia să-și facă un nume și să strângă avere. Invitat la “Interviurile Libertatea”, Velea ne-a povestit cum era viața lui atunci...

Alex Velea nu a mai mers cu trenul din 2006

Fără prea mulți bani în buzunar, în urmă cu 12 ani, Alex și Matteo au plecat la mare. Chiar dacă nu-și permiteau aproape nimic, Alex ne-a povestit că au început să facă aroganțe în tren.

Mie nu-mi place să călătoresc singur, oricum. N-am nici o fobie, dar nu-mi place. Mă distrez mai mult cu colegii mei. Cu trenul n-am mai fost de mult. Ultima dată, când am fost cu trenul la mare, am fost cu Matteo și ne-am dus la vagonul restaurant, dar noi nu aveam bani, nu aveam nimic la noi și ne-au întrebat ce facem acolo. Am zis și noi că vrem să comandăm. S-a uitat Matteo prin meniu și a cerut, jur, gem porționat. De 2 lei sau ceva de genul ăsta. De mult s-a întâmplat asta. În 2006 sau… nu mai știu', ne-a povestit amuzat artistul.

Alex Velea nu a mai mers cu trenul din 2006

Alex Velea n-a mai mers cu trenul din 2006! Era sărac pe-atunci

De altfel, nici bani pentru cazare nu erau în perioada aia, așa că Alex trebuia să fie mereu inventiv, când venea vorba de un acoperiș deasupra capului, peste noapte: fie mergea la mare cu niște tichete primite de Matteo, fie înnopta la vreo rudă. Nu aveam atunci bani să ne cazăm și am mers pe niște tichete de-ale lui Matteo, după aia, ne-am întors de la mare și m-am dus la Saturn cu Relu (n.r. – Connect-R), unde stătea mătuși-mea și ne-au lăsat să stăm ultimele zile în locul lor. Aventuri...', ne-a mai povestit Alex.

FOTO: Dumitru Angelescu


EXCLUSIV/Adrian Romcescu, la 32 de ani de la moartea prietenului său, Aurelian Andreescu. 'N-am putut să ne luam rămas bun. S-a stins după ce eu am plecat din țară'

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii