Mergi direct la conținut »
Alex Velea și Antonia își sacrifică vacanțele pentru bani. "Nu apucăm niciodată să stăm 7-8 zile. Avem concerte și contracte"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Alex Velea și Antonia își sacrifică vacanțele pentru bani. "Nu apucăm niciodată să stăm 7-8 zile. Avem concerte și contracte"

Alex Velea și Antonia își sacrifică vacanțele pentru bani. „Nu apucăm niciodată să stăm 7-8 zile. Avem concerte și contracte”

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul autohton și par că au găsit rețeta succesului, atât în ceea ce privește carierele lor muzicale, cât și relația de cuplu. Își încarcă bateriile în vacanțe scurte și fac bani pe bandă rulantă.

Deși viața de artist pare, privită din exterior, una extrem de frumoasă și lejeră, în realitate, presupune multă muncă și perseverență pentru a rămâne în atenția publicului. Atât Alex Velea, cât și Antonia au învățat, de-a lungul timpului, să valorifice la maximum puținul timp liber pe care îl au.

Concerte, înregistrări în studio, lansări, promovări de piese, filmări de videoclipuri, reclame, contracte de imagine, ședințe foto sunt aspecte deloc de neglijat din viața lor, la care se adaugă rolul de părinți pentru cei doi copii, Dominic și Akim, în cazul Antoniei existând și Maya, fetița pe care o are cu Vincenzo Castellano și care trăiește în Italia.

Alex și Antonia, alături de fiii lor/ foto: Unica

În toată această aglomerare de sarcini se impune, desigur, câte o vacanță, din când în când. E necesară pentru recăpătarea forțelor. Multe vedete „fug” câte o săptămână, două, trei, pe tărâmuri exotice pentru a-și încărca bateriile, însă Antonia și Alex nu pot face asta.

„În vacanțe stăm, de obicei, 4-5 zile, nu apucăm niciodată să stăm într-o vacanță reală, să stăm 7-8 zile. Avem multe concerte, diverse contracte pe care trebuie să le onorăm, care ne asigură existența și traiul pe care ni-l dorim, trebuie să muncești pentru toată treaba asta”, a declarat, pentru Libertatea, Alex Velea.


114 ani de la nașterea lui Birlic. Ion Dichiseanu: „Era o persoană extrem de emotivă. În afara scenei, nu lega două vorbe!”

Close
Închide
  Close