MENIU CAUTĂ
11 Sep. 2013 21:11 , de Alina Dan

Alexandra Stan NU SCAPĂ DE Marcel Prodan. Fostul iubit VREA SĂ O „VÂNDĂ” în continuare

Distribuie

Artista a anunţat că va lansa o piesă nouă luna viitoare, cu o nouă echipă. Până atunci, pentru că se află în plin proces cu Prodan, Alexandra nu prea poate cânta, iar, potrivit „ring”, acesta este încă interesat de vedeta care i-a adus o grămadă de bani.
Tatăl cântăreţei a povestit că, recent, Alexandrei i s-a întins o capcană din partea lui Marcel Prodan.
„Ne-a contactat o firmă de impresariat din Bucureşti, delegată de cei de la Maan Studio (n.r. – firma lui Marcel Prodan) fără să ne anunţe, şi, conform contractului încheiat de fiica mea cu aceştia, trebuia să îşi dea acceptul şi Alexandra. Această firmă îi dădea concerte în mai multe ţări, dar era o firmă-fantomă care n-are decât un singur om şi bineînţeles că am trimis răspuns că nu mergem să cântăm nicăieri. Ea, conform contractului, avea voie să refuze. Noi avem bani de primit de la ei şi ei ne cheamă să cântăm în concerte… Era din partea Maan Music Studio şi, până nu ne dau banii, Alexandra nu va mai merge la niciun concert”, a declarat George Stan.

O AVERE DE PE URMA ALEXANDREI

Potrivit sursei citate, Maan Studio a înregistrat, în 2012, potrivit datelor Ministerului Finanţelor Publice, o cifră de afaceri de 1.758.861 lei şi un profit de 1.121.782 lei. Din 2010, profitul lui Marcel Prodan a urcat la 3.724 de lei, iar în 2011 a fost de 209.001 lei.
Mai mult, relaţiile pe care şi le-a făcut în timpul colaborării cu Alexandra Stan, dar şi recentul scandal, i-a deschis lui Marcel Prodan şi mai multe uşi. Impresarul ar fi fost, de curând, la celebrul producător american Tony Maserati, cel care a lucrat cu Lady GaGa sau Beyoncé, pentru a stabili noi colaborări.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii