Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV. Atenție, șoferi! Alexandra Stan s-a apucat de șofat, dar nu oricum, ci pe o limuzină
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

EXCLUSIV. Atenție, șoferi! Alexandra Stan s-a apucat de șofat, dar nu oricum, ci pe o limuzină

S-au dus vremurile când Alexandra Stan se afișa la evenimente coborând din limuzina sa ajutată de sofer angajat special pentru drumurile sale, ca o adevărată divă.

De Florian Gheorghe,

alexandra stan 2

Atenție șoferi, Alexandra Stan se pregătește să intre oficial pe drumurile patriei în calitate de posesor de permis auto! E deja rumoare în traficul din București printre cei care o recunosc la volan fără nelipsiții săi ochelari de soare pe sexoasa artistă care, cu instructorul în dreapta sa, își dă silința să devină șoferiță cu acte în regulă. Cursurile practice le face nu pe orice automobil, ci tot pe o limuzină.

De când a întâlnit celebritatea, în urmă cu cinci ani, blondina constănțeancă a preferat să ajungă la toate aparițiile sale – evenimente mondene ori la propriul birou și studio, amplasat în eleganta zonă a Bucureștiului, Calea Dorobanți -, doar pe bancheta din spate a propriului Mercedes, asistată de șofer.

Alexandra Stan își pune la adăpost secretele

Apariția lui Bogdan în viața sa, actualul iubit, pare că a făcut-o pe solistă să strângă cercul de prieteni, iar una dintre schimbări este însuși faptul că nu mai  vrea să împartă secrete cu nimeni în propriul automobil. Alexandra și Bogdan Stăruială sunt împreună de un an și jumătate, partenerul său fiind nelipsit și de la deplasările artistei în străinătate. Zilele acestea cei doi sunt în Japonia, la Osaka.

alexandra_stan

Citește si: Vai de fundul ei! Alexandra Stan a reinventat blugii cu vedere la posterior/ FOTO HOT!

Close
Închide
  Close