Alexandra Ungureanu nu mai tânjește după greutatea ideală, la care s-a chinuit să ajungă odinioară. „Ca orice adolescentă care se dezvoltă într-o lume în care, privind în jur, în reviste, la televizor, în videoclipuri, vezi numai fete înalte și subțiri sau mignone și subțiri, evident că mi-am dorit și eu să fiu nu numai într-o formă armonioasă, mi-am dorit să fiu slabă, schiloadă, pentru că aveam senzația că așa stau cel mai bine lucrurile pe mine. În perioada în care se întâmplau schimbările hormonale, corpul meu s-a modificat și am început să fiu așa mai pufoasă, așa mă consideram. Acum am aceeași greutate din perioada liceului, dar corpul meu cumva s-a reproporționat”, ne-a mărturisit cântăreața.

„Într-o zi mâncam 3 grepfruturi, câte unul la fiecare masă”. Visa mâncare noaptea!

VIDEO/ Alexandra Ungureanu s-a chinuit cu diete extreme. "Ceva sinistru! Noaptea visam toate frigiderele de pe planetă"

Sacrifiicile făcute de cântăreață în adolescență au fost sortite eșecului. Rezultatele erau temporare, iar metodele folosite pentru a scăpa de kilograme greutatea nu erau deloc floare la ureche. „Am ținut în perioada aceea tot felul de diete, vânam chestii pe termen scurt cu rezultate spectaculoase. Într-o zi mâncam 3 grepfruturi, câte unul la fiecare masă. Ceva sinistru! Noaptea visam toate frigiderele de pe planetă. Mă rog, chestia asta ținea o săptămână, slăbeai 2-3 kg, după care, evident, se puneau la loc. La fel cum se întâmplă cu toate regimurile minune, le cunoaștem foarte bine”, ne-a povestit ea.

Sportul și dieta merg mână în mână

Alexandra a sperat ulterior că, dacă își va lucra la sală corpul, schimbările vor fi radicale. Nici așa nu a funcționat, însă: „Eu nu reușesc să slăbesc numai din sport, trebuie să țin și regim. Dacă fac foarte mult sport și mănânc normal, pun masă musculară și mi se îngroașă picioarele. Ideea este că nu am reușit niciodată să țin mult timp un regim drastic, cu rezultate spectaculoase, care să nu se strice când am revenit la normal”.

După ce a văzut ce funcționează și ce nu în cazul ei, Alexandra și-a făcut singură regulile. Maturizarea a venit la pachet cu înțelepciunea de a nu-și mai chinui organismul. Mi-am format în timp un crez al meu, care înseamnă un regim echilibrat. Mi-am schimbat atitudinea față de corpul meu, pe care am învățat să îl iubesc, să îl plac așa cum este, să-l ascult, pentru că asta funcționează mai bine decât orice mers la medicul nutriționist, și să acționez în conformitate”, a declarat interpreta pentru Libertatea.

Atunci când vrea să topească din kilograme, vedeta aplică propria rețetă: „În prezent, mănânc de toate, inclusiv dulce. Iar din când în când, când vreau să slăbesc, renunț la pâine, dulciuri și mut ora de masă mai devreme”.


Roxana Ciuhulescu a construit case pentru nevoiași, înainte de nuntă! Pentru duminică și-a comandat tort în formă de mașină

Gina Pistol i-a ruinat cariera unei vedete în doar 7 luni de relație: „Ce face cu ea? E mai mare ca el! Îi mănâncă toți banii”
PARTENERI - GSP.RO
Gina Pistol i-a ruinat cariera unei vedete în doar 7 luni de relație: „Ce face cu ea? E mai mare ca el! Îi mănâncă toți banii”
Cum arată și cu ce se ocupă Izabela Duduianu, fiica lui Emi Pian. Mulți se tem de ea
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Cum arată și cu ce se ocupă Izabela Duduianu, fiica lui Emi Pian. Mulți se tem de ea
Horoscop 10 august 2020. Peștii fac cheltuieli mari, din impuls sau în urma unor decizii legate de bani
HOROSCOP
Horoscop 10 august 2020. Peștii fac cheltuieli mari, din impuls sau în urma unor decizii legate de bani
RECOMANDĂRI