Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/O nouă lovitură pentru Alexandru Arșinel. Scos din celebrele reclame pentru un lanț de farmacii!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/O nouă lovitură pentru Alexandru Arșinel. Scos din celebrele reclame pentru un lanț de farmacii!

EXCLUSIV/O nouă lovitură pentru Alexandru Arșinel. Scos din celebrele reclame pentru un lanț de farmacii!

Cum un necaz nu vine niciodată singur, actorul trece din nou prin momente grele. O nouă lovitură pentru Alexandru Arșinel vine chiar de la cunoscutele farmacii pentru care acesta a făcut reclame, alături de Stela Popescu, în ultimii nouă ani.

De Ana Maria Păsat,

Problemele par să nu-l ocolească pe actor în ultima perioadă. Acesta nici nu a apucat să-și revină după decesul colegei sale de scenă, Stela Popescu, și cel al Cristinei Stamate, și ajungea el însuși, pe un pat de spital. A fost chiar la un pas de moarte, după ce a suferit un infarct. La doar câteva săptămâni de la externare, actorul a reintrat în atenția presei, dar și a anchetatorilor, iar ieri a fost audiat la DIICOT în cazul medicului Mihai Lucan.

Și asta nu e tot. O nouă lovitură pentru Alexandru Arșinel a venit și de la cunoscutul lanț de farmacii cu care acesta colabora de aproximativ nouă ani! Deși ar fi trebuit să filmeze pentru noi spoturi, acesta nu a mai fost chemat de când a murit Stela Popescu.

”Da, nu am mai filmat. Au fost mereu reclame drăguțe. Tot timpul au fost foarte corecți”, a recunoscut actorul.

Se repetă o situație asemănătoare

Acesta nu-și pierde însă optimismul și speră în reluarea colaborării cu respectiva companie. Arșinel a mai trecut printr-o situație asemănătoare și după ce a fost supus transplantului de rinichi, în anul 2013. O perioadă, el nu a mai apărut în spoturile publicitare. Totul a reintrat însă pe făgașul normal, iar Arșinel a continuat la acea vreme să zâmbească, alături de Stela Popescu, de pe panourile publicitare sau în reclamele de la tv. În prezent, reclamele cu Stela și Arșinel au fost înlocuite cu cele cu Nico și Adrian Enache, artiști apăruți mult mai târziu în acest ”peisaj”.

Va deveni cetățean de onoare al Capitalei

Totuși, în acest amalgam de lucruri negative, Arșinel a primit și o veste bună. El va deveni, săptămâna viitoare, cetățean de onoare al orașului București, în cadrul unei festivități speciale.

CITEȘTE ȘI:
EXCLUSIV/ Raoul și Mirabela și-au sărbătorit împăcarea… la Zidul Plângerii. Și-au declarat unul altuia sentimentele!

Close
Închide
  Close