Mergi direct la conținut »
Alin Andronic a spus de ce a abandonat Marea Finală Exatlon. Ce mesaj i-a transmis lui Beatrice Olaru
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Alin Andronic a spus de ce a abandonat Marea Finală Exatlon. Ce mesaj i-a transmis lui Beatrice Olaru

Alin Andronic a spus de ce a abandonat Marea Finală Exatlon. Ce mesaj i-a transmis lui Beatrice Olaru

Beatrice Olaru a câștigat Marea Finală Exatlon România după ce, spre surprinderea celor care au urmărit emisiunea difuzată duminică seară, Alin Andronic a abandonat competiția. 

„E gata, Betty! Hai că abandonez! Du-te mă de aici, nu are sens! Îmi rup picioarele pe aici! Îmi rup picioarele degeaba! Nu are sens! Înțelege că nu are sens! Jocul a luat sfârșit‘, a spus Alin Andronic înainte să abandoneze.

Fostul fotbalist a declarat că nu sunt foarte multe de spus și că a reușit să demonstreze ce poate, deși a cedat în ultima luptă pe care a avut-o de dus.

„Eu cred că am arătat aici de ce am venit, am venit să lupt pe trasee, am venit să încerc să dau oamenilor tot ce am eu mai bun”, a spus Andronic.

El a felicitat-o pe Beatrice pentru reușită, având numai cuvinte de laudă la adresa fostei hanbaliste: „Betty pentru mine este o persoană de la care am învățat multe, este o persoană cu un caracter deosebit, o femeie foarte puternică, își merită locul și merită acest premiu.

Vreau să o felicit pentru asta, pentru că a fost un foarte bun exemplu pentru oamenii de acasă în această competiție. Un exemplu de ambiție, un exemplu de determinare”, a spus Alin Andronic.


Liviu Vârciu își ține fiicele la distanță? Carmina nu și-a mai văzut sora de mai bine de un an!


 

Close
Închide
  Close