Mergi direct la conținut »
Liviu Vârciu își ține fiicele la distanță? Carmina nu și-a mai văzut sora de mai bine de un an!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Liviu Vârciu își ține fiicele la distanță? Carmina nu și-a mai văzut sora de mai bine de un an!

Liviu Vârciu își ține fiicele la distanță? Carmina nu și-a mai văzut sora de mai bine de un an!

După ce i s-a născut a doua fetiță, în toamna anului trecut, Liviu Vârciu părea dornic ca fiicele sale să fie foarte apropiate. Indiferența a luat însă repede locul efervescenței. Carmina (acum în vârstă de 16 ani) nu a mai văzut-o pe mezina Anastasia de peste un an!

De Petre Dobrescu,

Vedeta TV era în culmea fericirii la nașterea mezinei sale, Anastasia. Mărturisea atunci că trăiește cele mai frumoase sentimente, dat fiind că și Carmina, cealaltă fiică, din relația cu Amy Tecuceanu, fosta iubită, se mutase în vila sa din Băneasa.

Minunea nu a ținut însă prea mult. Vârciu și fiica lui cea mare au rezistat sub același acoperiș trei luni. După o serie de certuri și neînțelegeri, Carmina s-a întors la mama ei, la Arad, iar Liviu a rămas în casă doar cu bebelușa și cu mama acesteia, Anda Călin.

Fetița lui Liviu Vârciu a împlinit un an. Cea mai frumoasă înregistrare cu artistul și mezina lui | VIDEO

Apoi, o nouă „schismă”: s-a rupt lanțul de iubire, sângele aprig de burlac al lui Vârciu și-a cerut obolul, iar el și Anda și-au spus adio.

În noua situație „conjugală” delicată, cu Anda mamă full-time și cu Liviu mai mult sprijin financiar pentru creșterea micuței decât prezență fizică efectivă, Carmina n-a mai avut ce căuta în casa în care crește surioara ei. E drept că nici Liviu nu s-a dat peste cap să le aducă împreună, ba chiar a făcut un gest calificat de mulți ca urât și care a deranjat-o nespus pe Carmina: nu și-a invitat fata cea mare la botezul celei mici!

„S-au întânit doar când s-au născut, atunci a stat două luni la București. După, nu s-au mai văzut”, a confirmat Anda Călin pentru Libertatea bizara situație.

Nici bunicii Anastasiei nu-s dornici să vadă copila

 Anda Călin, fosta iubită a lui Vârciu, pare că nu are o relație apropiată cu foștii socri. Părinții lui Liviu nu o ajută cu creșterea micuței și nici nu par dornici s-o vadă. Singurul ajutor vine din partea mamei ei, dar nici aceasta nu-i poate sta în permanență la dispoziție.

„Eu stau în permanență cu fetița. Nu mă ajută nimeni. A fost o perioadă când mama mă ajuta. Dar acum și ea lucrează, nu ne sincronizăm ca timp și stăm și în părți opuse ale orașului. Dar când am avut nevoie să plec un weekend la Sibiu, mama a stat cu ea”, ne-a mai spus Anda.


Citește și:

FOTO | Cum arată piciorul drept al Cristinei Neagu, după accidentarea din meciul cu Ungaria

Close
Închide
  Close