MENIU CAUTĂ
02 Mar. 2018 12:00

EXCLUSIV/ Alin Cocoș se însoară. Monica Orlanda a început să-și caute rochia de mireasă

Distribuie

După o relație de patru ani cu Gina Pistol, toată lumea se aștepta ca Alin Cocoș să o ducă la altar, mai ales că prezentatoarea TV îi fusese alături în cele mai grele momente din viața lui. Acest lucru nu doar că nu s-a întâmplat, dar fiul lui Dorin Cocoș s-a despărțit de Gina și s-a cuplat cu Monica Orlanda. Înainte de a deveni părinți, Alin Cocoș se însoară cu Monica.

Chiar dacă nici Alin, nici Monica nu au făcut nicio declarație cu privire la sarcină, lucrurile sunt evidente, cu atât mai mult cu cât Orlanda este deja în căutarea rochiei de mireasă. Deși nu este la prima logodnă, Monica tot nu este decisă cu privire la modelul pe care-l va purta în una dintre cele mai importante zile din viața ei. În urmă cu patru ani, Alex Pițurcă era cel care îi oferea tinerei inelul de logodnă și se pregăteau de marea petrecere, petrecere care însă nu a mai venit. Se pare că tânăra oscilează între două modele: unul vaporos cu aplicații cu perle și altul tip prințesă. Orice ar alege, tânăra va fi o mireasă superbă, mai ales că toată lumea a votat-o drept una dintre cele mai frumoase femei din România.

Alin Cocoș se însoară cu Monica Orlanda

Se pare că marele eveniment va avea loc cât de curând, până Monica nu va prinde ”contur”. Chiar dacă are o siluetă de invidiat și până în momentul de față nu se vede evoluția sarcinei, va veni vremea când inevitabilul se va produce și burtica va fi una proeminentă. Anul 2018 se anunță unul plin de petreceri pentru familia Cocoș. Nu doar nunta lui Alin și a Monicăi va fi în prim plan, ci și cele două botezuri. Alin nu va deveni doar tătic, ci va avea și un frățior, Dorin Cocoș și Raluca Miu vor deveni părinți în câteva luni.

CITEȘTE ȘI:

FOTO și VIDEO | „Scurtcircuit”, filmul inspirat din tragedia de la Maternitatea Giulești, vrea să salveze vieți. Tinerii actori, în redacția Libertatea

Citește mai multe despre Alin Cocoș, monica orlanda, Nuntă și sarcină pe Libertatea.

Comentarii