MENIU CAUTĂ
18 Iul. 2018 12:00 , de Denisa Macovei

VIDEO / Alina Eremia e pasionată de literatura internațională. „Mă prind orele târzii citind”

Distribuie

Zilele trecute, pe când avea puțin timp, Alina Eremia a dat o fugă într-o librărie cunoscută din Capitală. Artista a fost filmată în timp ce le cerea vânzătoarelor cele mai noi volume publicate. Alina Eremia citește literatură internațională și are grijă ca mereu să fie informată despre noutățile de pe piață.

Alina Eremia citește cărți din literatura internațională

Alina Eremia a fost filmată de fotoreporterii Libertatea în momentul în care studia intens cele mai noi apariții în materie de cărți.

Se pare că artista, chiar dacă nu are prea mult timp liber, are grijă să nu adoarmă până nu citește câteva rânduri dintr-o carte.

Ultima carte citită este „Jurnalul unui mag' de Paulo Coehlo. Îmi place cum scrie Coehlo, însă autorul meu preferat este Eric-Emmanuel Schmitt. Prima carte citită de la el a fost „Oscar și Tanti Roz' și m-a cucerit felul în care scrie. Am citit aproape toată opera lui. Îmi place că abordează și aprofundează partea spirituală a lucrurilor. Marte parte din cărți sunt autobiografice, poate de asta e super credibil. Pe listă am acum Irvin Yalom, „Soluția Schopenhauer', o carte care îmbină pshilogia și filosofia', ne-a declarat Alina.

Alina Eremia citește cărți din literatura internațională

Alina Eremia citește cărți din literatura internațională ca metodă de relaxare

Pentru Alina nu doar sportul este o formă de relaxare, ci și cititul. Cântăreața ne-a mai mărturisit că nu de puține ori a fost prinsă de subiectul unei cărți încât a ajuns să piardă întreaga noapte. Să citesc e o metodă foarte bună să mă relaxez și de obicei mă prind orele târzii citind', ne-a mai spus Alina.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO/ S-a rupt scena de la Festivalul Mamaia Copiilor, chiar în momentul premierii. „Le-au pus viața în pericol'

Citește mai multe despre carti, librarie și Vedete pe Libertatea.

Comentarii