Mergi direct la conținut »
Alina Eremia și Mark Stam lansează piesa “Doar noi”. Colaborare neașteptată în muzica romanescă
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Alina Eremia și Mark Stam lansează piesa “Doar noi”. Colaborare neașteptată în muzica romanescă

Alina Eremia și Mark Stam lansează piesa “Doar noi”. Colaborare neașteptată în muzica romanescă

Alina Eremia și Mark Stam lansează piesa “Doar noi”. Colaborare neașteptată în muzica romanescă! Dupa “Freeze”, melodia de succes pe care Alina Eremia a avut-o alaturi de Monoir, artista colaboreaza cu Mark Stam, cântăret și compozitor de peste Prut, pentru o versiune inedită a celei mai recente melodii.

De Livia Lixandru,

Inițial lansata doar de către Mark, piesa beneficiază acum și de vocea Alinei Eremia, care adauga un plus valoare, mai ales că este lansata chiar de 14 februarie, Valentines Day, moment în care este celebrata iubirea la nivel mondial.

Piesa a fost scrisă de Mark Stam

Piesa „Doar Noi” a fost compusă în mare parte de catre Mark, ca un rezultat a lectiilor luate online. Textul a fost scris de către Irina Kupko, iar productia poarta semnatura lui Mark Stam si a cunoscutilor Marco & Seba.

Inspirația lui Mark Stam în momentul în care a compus piesa este clara – o persoană draga pentru care a nutrit sentimente profunde. „Piesa aceasta este o sesiune de terapie ce a avut loc în mine însămi. Este istoria unei relații care nu a avut loc, o iubire platonică. Sunt sigur ca mulți dintre voi se vor regăsi in ea”, declara Mark Stam.

Realizat într-un cadru romantic, videcolipul piesei este regizat de catre Spoiala Brothers si ne transpune intr-o poveste de dragoste nemărginita. Cei doi protagonisti au filmat pe parcursul a 26 de ore, la temperaturi scazute, intr-o casa, din care lipsea caldura. Mai mult, pentru videoclip, Alina Eremia si-a schimbat și look-ul, pentru a intra in pielea personajului, o tanara indragostita care lupta pentru partea de iubire ce i se cuvine.

Înalta Curte repune pe rol cazul de prelevare de organe, relatat de Libertatea, și-i recheamă la audieri pe procurorul și pe medicul acuzați de DNA că au luat ilegal organele!
Recomandări

Înalta Curte repune pe rol cazul de prelevare de organe, relatat de Libertatea, și-i recheamă la audieri pe procurorul și pe medicul acuzați de DNA că au luat ilegal organele!

“Doar noi” este acea melodie pe care o poți asculta in orice stare. Indiferent ca esti suparat, trist, fericit, indragostit, versurile piesei te duc in directia in care vrei sa fii purtat. Un moment mai potrivit pentru lansare nu putea fi decat acum, in luna iubirii.  Ma bucur nespus că pot să cânt această piesa alături de Mark Stam un artist incredibil de talentat”, declara Alina Eremia.

Nascut în Republica Moldova, Mark Stam studiaza dansuri sportive de la vârsta de 8 ani. La varsta de 13 ani a realizat că îi place să cante si s-a dedicat acestei aventuri. Este autodidact, a invatat tehnica vocala, chitara si pian de pe internet, lasandu-se purtat de pasiunea pe care o are pentru tot ceea ce inseamna muzica.

 

Citește și: VIDEO. Președintele Iohannis reacționează în scandalul momentului: ”Niște penali fac o încercare disperată să atace și să discrediteze DNA”

Close
Închide
  Close