Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Alina Eremia simte lipsa televiziunii și actoriei, deși și-a făcut un nume în muzică. Ar vrea un rol negativ
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Alina Eremia simte lipsa televiziunii și actoriei, deși și-a făcut un nume în muzică. Ar vrea un rol negativ

VIDEO/ Alina Eremia simte lipsa televiziunii și actoriei, deși și-a făcut un nume în muzică. Ar vrea un rol negativ

Alina Eremia simte lipsa televiziunii și actoriei, deși și-a făcut un nume în muzică. Spune că ar mai face un "Pariu cu viața" și și-ar dori un rol negativ într-un film sau într-un serial.

De Ana Maria Păsat,

Prima dragoste a Alinei a fost muzica, ea însăși a recunoscut. Doar că, ironia sorții,  a devenit cunoscută în urma rolului său în serialul TV „Pariu cu viața”, și abia apoi a cunoscut succesul și celebritatea ca interpretă!

„Întotdeauna a primat muzica. „Pariu cu viața” a fost o etapă extrem de frumoasă. Atunci au făcut mulți oameni cunoștință cu mine, apoi m-au descoperit și din punct de vedere muzical”, a declarat ea pentru Libertatea.

Artista nu ascunde însă că și-ar dori să revină pe micul ecran. Alina spune sincer că ar mai face un „Pariu cu viața”. Și și-ar dori un rol negativ într-un fil, sau într-un serial.

„Mi-aș dori un rol negativ, de fată rea. În realitate, nu există doar fată bună sau fată rea. Nu există doar personaje negative sau pozitive. În perspectiva fiecăruia, putem fi nesuferiți. Pot fi drăguță pentru cineva, nesuferită pentru alții. Nu mi s-a spus de nimeni că aș fi, dar eu zic că atunci când mă cunoști, nu par nesuferită. Îmi place să socializez”, ne-a spus ea.

Nu consideră căsătoria o piedică în carieră, dar nu o ia în calcul

Altfel, Alina Eremia nu a ascuns faptul că deși are o relație frumoasă, în acest moment nu se pune în discuție o eventuală căsătorie. Chiar dacă a fost cerută de mai multe ori!

Artista recunoaște și că în bucătărie stă mai mult iubitul său, Dragoș. Asta, pentru că ea nu prea are timp și nici nu se pricepe la gătit.

„Căsătoria nu ar putea fi o piedică în cariera artistică. Acestea merg mână în mână. Omul de lângă tine ar trebui să te ajute să înflorești. Aș spune da, la momentul potrivit. Deocamdată, eu zic să luăm lucrurile pas cu pas. Ne înțelegem extraordinar, dar nu-i cazul să vorbim despre căsătorie. În bucătărie stă mai mult el, eu nu am timp și nici nu prea mă pricep”, a adăugat Alina.


Confesiunile unei fugare. Pictorialul care a încins spiritele în România! Revista VIVA! are imagini cu Elena Udrea gravidă în Costa Rica

Close
Închide
  Close