Mergi direct la conținut »
Alina a fost eliminată de la “Bravo, ai stil! Nimeni nu se aștepta la acest rezultat
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Alina a fost eliminată de la “Bravo, ai stil! Nimeni nu se aștepta la acest rezultat

Alina a fost eliminată de la “Bravo, ai stil! Nimeni nu se aștepta la acest rezultat

 Alina a fost eliminată de la “Bravo, ai stil!, după ce în topul telespectatorilor, pe prima pozitie s-a aflat Nadina, cu un procent uriaș, de 29,1%. Alina a reulit să obțina doar 2,3% din voturile publicului.

De asemenea, în clasamentul juraților  s-a poziționat Corina, cu 20 de puncte, fiind urmată de Monica, cu 15 puncte, pe a treia pozitie clasându-se Raluca, cu 13 voturi. În coada clasamentului de aseara au fost Nadina, cu 6 puncte, si Diana, cu doar 4 puncte.

Gala de  sâmbătă seara a show-ului “Bravo, ai stil!” a fost una plină de tensiune, momente amuzante, distractie si stil, aspirantele la titlul de cea mai stilată femeie din România defilând în cele mai spectaculoase ținute vestimentare.

Una dintre cele mai excentrice apariții de la masa juriului „Bravo, ai stil!” a făcut recent, dezvăluiri interesante într-un interviu acordat revistei VIVA! Raluca Bădulescu  a mărturisit că timp de opt ani a făcut parte dintr-o corporație.

Citește și

FOTO/VIDEO | Percheziții în Ilfov la un nou medic fals! Un zidar cu opt clase era dentistul satului

 

Close
Închide
  Close