Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > FOTO/VIDEO | Percheziții în Ilfov la un nou medic fals! Un zidar cu opt clase era dentistul satului

FOTO/VIDEO | Percheziții în Ilfov la un nou medic fals! Un zidar cu opt clase era dentistul satului

Polițiștii din județul Ilfov au efectuat percheziții, în această dimineață, la domiciliul unui bărbat din comuna Gruiu, care practica meseria de dentist, fără a avea drept de liberă practică. 

De Remus Vlad,

UPDATE 21.00: Dentistul fals din Gruiu a fost audiat de polițiști la sediul Poliției Snagov, iar la sfârșit anchetatorii au decis ca acesta să fie cercetat în libertate.

Bărbatul în vârstă de 50 de ani, care este zidar de meserie și nu a absolvit decât opt clase, era stomatologul la care mergeau mai mulți locuitori ai comunei Gruiu, au transmis polițiștii de la IPJ Ilfov.

Oamenii din localitate au povestit, pentru Digi24, că acesta ar fi învățat meserie de la soția sa, care este medic dentist, relevă Digi24.

Costel Sandu își primea pacienții într-un cabinet medical amenajat chiar la el acasă, acolo unde anchetatorii au mers azi ca să adune probe. Pedeapsa pentru practicarea unei meserii fără drept este închisoarea de la 3 luni la un an.

Colegiului Medicilor Dentiști a verificat dacă bărbatul este medic stomatolog, iar verdictul a venit imediat: nu apare în evidențele oficiale. „Din verificările efectuate am constatat că nicio persoană cu numele Costel Sandu nu apare înscrisă ca medic în cadrul Colegiului Medicilor Dentiști Ilfov”, a transmis instituția.

După percheziții, bărbatul va fi dus la Poliția Ilfov pentru a fi audiat, urmând ca apoi procurorii să decidă dacă emit o ordonanță de reținere pe numele acestuia.


Citește și: 

VIDEO/ Domeniul Cantacuzinilor de la Florești, reînviat de stră-strănepoata celui mai bogat român al tuturor timpurilor!


 

Close
Închide
  Close