Mergi direct la conținut »
Amalia Enache, experiență neplăcută în aeroport. Vedeta a făcut totul public
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Amalia Enache, experiență neplăcută în aeroport. Vedeta a făcut totul public

Amalia Enache, experiență neplăcută în aeroport. Vedeta a făcut totul public

Prezentatoarea de televiziune Amalia Enache a povestit despre o întâmplare care a uimit-o și care a avut loc în aeroport.

De Dana Aramă,

În august 2016, prezentatoarea de televiziune Amalia Enache a devenit mămică pentru prima oară. Ea a adus pe lume o fetiță care a primit numele Alma. Amalia Enache și fiica sa merg frecvent în Brazilia, acolo unde au parte de vacanțe de vis.

Vedeta de televiziune a povestit despre ce s-a petrecut la aeroport, în timp ce se întorcea acasă cu fiica ei, Alma. Experiența pe care a trăit-o Amalia Enache în aeroport cu o domnișoară care avea un ursuleț de pluș este incredibilă.

„După un zbor luuuuung și desigur obositor din Rio de Janeiro, ajung împreună cu fetița de un an jumate în Zurich, la îmbarcarea spre ultimul avion pâna să revenim în România. Deja e clar că suntem aproape, oamenii din jur vorbesc românește. Și nu numai așa aveam să-mi dau seama.

În fața noastră se așaza această domnisoară. Fetița mea vede ursulețul, zămbeste si mi-l arată. „Da, mamă, e un ursuleț de pluș” „Mor, mor”, mă completează Alma si mi-l arată din nou binedispusă. Domnisoara ne aruncă o privire ucigătoare și se bosumflă și mai tare. Înțeleg îndată.

„Mamă, ursulețul doarme acum și nu vrem să-l trezim”. Copilul încearcă totuși să facă un pas timid spre jucărie. Domnisoara trage de urs înfuriată, îl întoarce cu fața în jos si se uită cu dispreț la Alma. Prietenele ei încearcă: „Dă-l, fată, puțin copilului!” „Nu, nu, nu!” Prietenele ei izbucnesc în râs.
Îmi trec atunci prin minte familia de pe plaja din Paraty care i-a dăruit Almei un colac de baie în formă de avion, pe care noi l-am dăruit apoi mai departe înainte de plecare unei alte fetițe pe plajă. Toate braziliencele tinere si frumoase care se opreau pe stradă să-i spună ceva frumos Almei și bucuria lor de viață. Toți copiii de toate vârstele cu care se juca pe toate plajele fără să se supere vreunul că își împarte jucăriile.

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Când e programată nunta
Recomandări

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Când e programată nunta

Familia de argentinieni cu 4 copii care i-au dat biscuiți și suc și nouă mate, la apus, pe niște stânci. Oamenii de pe stradă și bucuria lor la vederea copilului, reacțiile, de fapt pofta lor de viață.
Mă gândesc la Dragnea (jur, mi-a venit și el în minte la povestea asta!), la faptul că urmașele cucoanelor tapate în exces sunt fetele aceste cu extensii în exces… Hopa! Apoi îmi dau seama și că atunci când îți pui extensii, ghetuțe roz, geacă roz , pantaloni de latex, bluză cu Mickey Mouse și poșetă cu iepuraș un pic de celebritate sigur îți dorești. Așa că eu sunt altruistă și știu ca pot să ofer celebritate.

PS: Alma a înțeles că ursulețul dormea și se va juca altădată cu el”, a mărturisit Amalia Enache.


Citește și: EXCLUSIV/Simona Halep, la un pas să dea cu piciorul unei sponsorizări de 2 milioane $! Ofertată de o companie americană


 

Close
Închide
  Close