Mergi direct la conținut »
Amalia Enache a născut o fetiţă de nota 10. Primele declaraţii
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Amalia Enache a născut o fetiţă de nota 10. Primele declaraţii

Amalia Enache a născut o fetiţă de nota 10. Primele declaraţii

Amalia Enache a născut, miercuri dimineaţă, o fetiţă perfect sănătoasă. Micuţa a venit pe lume prin cezariană.

De Clara Vacaru,

Amalia Enache a născut primul ei copil miercuri dimineaţă, la un spital privat din Bucureşti. Micuţa, ce va primi numele Alma, a avut la naştere 3,3 kg şi 54 de centimetri lungime.

Atât tânăra mamă, cât şi bebeluşul, sunt într-o stare foarte bună, notează stirileprotv.ro.

13876434_10208981638452650_352358069414350834_n

Amalia Enache a născut. Primele declaraţii

Amalia nu a grăbit procesul de naștere, a așteptat ca micuța să sosească pe lume atunci când a vrut ea, iar operația de cezariană a avut loc la un spital privat. „Totul a decurs perfect, amândouă suntem foarte bine și primim cea mai bună îngrijire. “Este o minune! Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am! Deși m-am pregătit pentru această întâlnire, momentul în care am văzut-o a fost peste imaginația mea. Am simțit dragoste în stare pură și îmi doresc doar să îi ofer
toată dragostea de care sunt în stare” a declarat Amalia, după ce a născut.

192c8d05-c14b-41d6-8039-3f2eeb77be9b

Amalia Enache a născut. Tatăl copilului e din America de Sud

Amalia Enache este una dintre cele mai discrete apariţii de la noi. Ştirista, în vârstă de 39 de ani, şi-a ţinut mereu viaţa personală departe de ochii curioşilor şi nu a dezvăluit nici identitatea tatălui copilului ei. Acesta este din America de Sud.

Orice, dar nu opriți corăbiile cu sclavi! PAH, comentariu acid față de modul în care statul gestionează migrația muncitorilor români în timpul pandemiei
Recomandări

Orice, dar nu opriți corăbiile cu sclavi! PAH, comentariu acid față de modul în care statul gestionează migrația muncitorilor români în timpul pandemiei

 

„Va fi un copil foarte plimbat, asta e sigur, de fapt… deja este! A călătorit deja cu mine prin America de Sud, cu feribotul, noaptea la 3, prin Uruguay. Nici nu ştiam că sunt însărcinată şi aşa s-a nimerit, să aflu acolo acest lucru. De altfel, în America de Sud am şi ales numele.

Dacă e ca lumea să afle, să afle! Nu e treaba mea să povestesc. Crede-mă, în tot acest timp eu am avut nişte iubiri foarte savuroase de care presa nu a ştiut! Şi a fost mai bine, pentru că au fost savuroase doar pentru mine Copilul meu vine dintr-o iubire mai savuroasă decât toate celelalte!”, spunea Amalia Enache în urmă cu câteva luni, într-un interviu acordat pentru life.ro.

Pentru a evita orice risc apărut în timpul vieții copilului său, Amalia Enache a achiziţionat un kit de celule stem cu o lună înainte de naştere.

 

Close
Închide
  Close