Mergi direct la conținut »
Amalia Enache a născut o fetiţă de nota 10. Primele declaraţii
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Amalia Enache a născut o fetiţă de nota 10. Primele declaraţii

Amalia Enache a născut o fetiţă de nota 10. Primele declaraţii

Amalia Enache a născut, miercuri dimineaţă, o fetiţă perfect sănătoasă. Micuţa a venit pe lume prin cezariană.

De Clara Vacaru,

Amalia Enache a născut primul ei copil miercuri dimineaţă, la un spital privat din Bucureşti. Micuţa, ce va primi numele Alma, a avut la naştere 3,3 kg şi 54 de centimetri lungime.

Atât tânăra mamă, cât şi bebeluşul, sunt într-o stare foarte bună, notează stirileprotv.ro.

13876434_10208981638452650_352358069414350834_n

Amalia Enache a născut. Primele declaraţii

Amalia nu a grăbit procesul de naștere, a așteptat ca micuța să sosească pe lume atunci când a vrut ea, iar operația de cezariană a avut loc la un spital privat. „Totul a decurs perfect, amândouă suntem foarte bine și primim cea mai bună îngrijire. “Este o minune! Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am! Deși m-am pregătit pentru această întâlnire, momentul în care am văzut-o a fost peste imaginația mea. Am simțit dragoste în stare pură și îmi doresc doar să îi ofer
toată dragostea de care sunt în stare” a declarat Amalia, după ce a născut.

192c8d05-c14b-41d6-8039-3f2eeb77be9b

Amalia Enache a născut. Tatăl copilului e din America de Sud

Amalia Enache este una dintre cele mai discrete apariţii de la noi. Ştirista, în vârstă de 39 de ani, şi-a ţinut mereu viaţa personală departe de ochii curioşilor şi nu a dezvăluit nici identitatea tatălui copilului ei. Acesta este din America de Sud.

Cine e femeia care a murit săracă și cu datorii, dar cu 1,5 milioane de euro în casă
Recomandări

Cine e femeia care a murit săracă și cu datorii, dar cu 1,5 milioane de euro în casă

„Va fi un copil foarte plimbat, asta e sigur, de fapt… deja este! A călătorit deja cu mine prin America de Sud, cu feribotul, noaptea la 3, prin Uruguay. Nici nu ştiam că sunt însărcinată şi aşa s-a nimerit, să aflu acolo acest lucru. De altfel, în America de Sud am şi ales numele.

Dacă e ca lumea să afle, să afle! Nu e treaba mea să povestesc. Crede-mă, în tot acest timp eu am avut nişte iubiri foarte savuroase de care presa nu a ştiut! Şi a fost mai bine, pentru că au fost savuroase doar pentru mine Copilul meu vine dintr-o iubire mai savuroasă decât toate celelalte!”, spunea Amalia Enache în urmă cu câteva luni, într-un interviu acordat pentru life.ro.

Pentru a evita orice risc apărut în timpul vieții copilului său, Amalia Enache a achiziţionat un kit de celule stem cu o lună înainte de naştere.

 

Close
Închide
  Close