Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Amna a fost acceptată greu de familia soțului de origine aromână. “Nu sunt nora perfectă”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Amna a fost acceptată greu de familia soțului de origine aromână. “Nu sunt nora perfectă”

VIDEO/ Amna a fost acceptată greu de familia soțului de origine aromână. “Nu sunt nora perfectă”

Amna a fost acceptată greu de familia soțului, care este de origine aromână. Acum însă - ne-a mărturisit cântăreața, “Interviurile Libertatea” -, cei doi formează un cuplu cu vechime, iar lucrurile s-au așezat perfect în viața lor.

De Denisa Macovei,

Amna a reușit cu greu să intre în familia soțului

Amna se află într-una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale și e mulțumită pe toate planurile. Confortul și liniștea sufletească îi sunt însă ușor zdruncinate, din când în când, de mici conflicte familiale, ceea ce, culmea, o ajută în cariera artistică. “Tu ce crezi, noi nu ne certăm? Ne certăm aproape zilnic, dar sunt constructive certurile, sunt discuții în contradictoriu, fiecare are o părere, suntem două personalități foarte puternice. El e Taur eu sunt Berbec, imaginați-vă un pic… Dar e foarte bine, pentru că ajungem la un punct comun, iar cel mai important este că, la sfârșitul zilei, ne leagă familia, ne leagă dragostea, ne leagă copilul și ne leagă mulți ani în care am construit multe lucruri”, ne-a povestit Amna, completând că, în timp, a învățat să fie mai cumpătată.

Amna a reușit cu greu să intre în familia soțului

“În ultima vreme Cristi a început să aibă gura cam mare, dar am învățat să tac. Suntem șefi cu rândul. Avem perioade. Acum îl văd nervos pe el, tac eu și așa mai departe”, ne-a explicat ea secretul relației sale.

Chiar dacă au discuții mai mult sau mai puțin aprinse și nu mereu gândesc la fel, Amna și soțul ei, Cristi, se iubesc enorm, iar asta o demonstrează faptul că bărbatul a trecut peste tradițiile machedonești și a dus acasă o româncă. Am trecut testul cu greu. Am fost prieteni nu știu câți ani până să ne căsătorim și, până la urmă, nu ne-a păsat. Cred că dragostea a fost mai importantă. Ne tot despărțeam, dar, până la urmă, dragostea a învins. A fost greu, oricum. Sunt multe obiceiuri, încă nu vorbesc aromâna și m-am ferit, pentru că stâlceam cuvintele, am văzut că-i deranjează și am zis că mai bine las așa. Noi vorbim română, ei vorbesc aromână. Nu sunt nora perfectă, care gătește, care spală și calcă”, ne-a mai spus Amna.

Amna a reușit cu greu să intre în familia soțului

Amna a fost acceptată greu de familia soțului, dar acum se înțeleg perfect

Între timp, lucrurile s-au așezat de la sine, părinții lui Cristi au trecut peste supărarea că fiul lor s-a însurat cu o fată fără origini aromâne, așa că, în momentul de față, acceptă și cariera artistică a nurorii lor. “Ca să spună ceva împotrivă, cred că trebuie să fiu dependentă financiar, cumva, de anumiți oameni, iar eu sunt independentă financiar. Eu centrez, eu șutez, eu fac banii, eu îi cheltui – bineînțeles, cu capul pe umeri – și nu ar avea cine ce să-mi spună. Atunci când m-am căsătorit cu soțul meu, eu eram cântăreață deja și părinții mei au muncit cu mine ani buni și ar fi fost puțin nedrept să vină cineva să spună că, de aici în colo, bucătărie și muzică populară”, ne-a mai povestit cântăreața, în timp ce soțul și fiul ei o priveau din spatele camerelor.

Artista a venit la “Interviurile Libertatea” alături de cei doi bărbați importanți din viața ei, mărturisindu-ne că încearcă să stea cât mai puțin timp departe de fiul ei. Acesta eate și motivul pentru care nu vrea încă să facă un al doilea copil.

Amna a reușit cu greu să intre în familia soțului

“Cred că Dumnezu îl poate ajuta cu un frățior sau cu o surioară. În momentul de față, suntem foarte ocupați și vrem să ne ocupăm de David. Mi se pare un pic nedrept să mai faci un copil, când tu nu poți să-i dai tot timpul tău, tot timpul de care el are nevoie”, a mai spus Amna.

Vedeta pregătește o vacanță în afara țării, cadou de ziua de naștere a celui mic: “Suntem în febra pregătirilor, pentru că David împlinește frumoasa vârstă de 4 ani și am organiat o plecare la Disneyland. E o mare aventură să pleci cu copilul. E prima noastră plecare cu avionul cu David și sperăm să fie totul în regulă, de la zbor până la tot ce înseamnă cazare, mâncare și tot ce o să fie pe acolo”.

FOTO: Dumitru Angelescu


VIDEO EXCLUSIV/ Ilona Brezoianu a folosit banii de șomaj ca să se pregătească pentru Facultatea de Teatru

Close
Închide
  Close