Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ana Baniciu face sacrificii pentru siluetă. Ține un regim strict și trage tare la sala de fitness

Ana Baniciu face sacrificii pentru siluetă. Ține un regim strict și trage tare la sala de fitness

Ana Baniciu face sacrificii pentru siluetă. Cântăreața, una dintre cele mai sexy artiste de la noi, desemnată chiar tânăra cu cel mai apetisant posterior din showbiz, ne-a mărturisit că felul în care arată nu se datorează exclusiv moștenirii genetice.

De Denisa Macovei,

În timp ce își pregătește debutul pe marile ecrane, într-un lungmetraj regizat de Iura Luncașu, Ana Baniciu încearcă să combine cumva orele de fimări cu cele de antrenamente. “În ciuda programului meu foarte încărcat, fac foarte multă mișcare și încerc să îmi concentrez antrenamentele, pentru a fi cât mai intense. Pe lângă mișcarea de la sală, de fiecare dacă când am ocazia, merg să înot. Consider că este unul dintre sporturile care ne ajută trupul să capete forme și mai frumoase. În ce privește alimentația, încerc să consum foarte multe salate și pește și beau cât mai multă apă”, a dezvălui Ana.

Ana Baniciu face eforturi pentru a avea o siluetă de invidiat și are un meniu bine stabilit

Pentru a-i fi mai ușor să se acomodeze cu un regim corect, Ana și-a ales câteva alimente pe care să le consume cu moderație. Dimineața încerc, pe cât posibil, să nu sar peste micul dejun: fructe de sezon, iaurt, omletă din 3 albușuri și un gălbenuș sau lapte cu cereale. Încerc să le combin și să diversific, astfel încât să nu intervină monotonia în meniul meu”, a spus Ana, completând că prânzul și cina nu sunt nici ele foarte bogate în alimente.

La prânz mănânc piept de pui la grătar cu salată, salată de ton, pește la grătar cu legume sau vită cu garnitură de legume și cu salată de rucola, iar seara încerc să mănânc cât mai light, fără pâine, fără zahăr. Încerc uneori pește la grătar, o salată sau o supă cremă de legume”, a completat artista. Ana ne-a recunoscut că se întâmplă să sară peste mesele principale, însă are grijă să nu consume alimente nesănătoase în compensație, ci să ia gustări cât mai sărace în calorii: “Este destul de greu să țin o dietă strictă, așa că încerc să am un regim de viață sănătos, să am grijă mereu ce mănânc, iar dacă sar peste mesele principale, ceea ce se întâmplă destul de des, suplimentez cu gustări cât mai curate din punct de vedere caloric – fructe, batoane sau morcovi”.


FOTO | Doi bătrâni, care s-au iubit în tinerețe, s-au reîntâlnit după aproape 60 de ani din coincidență. Acum au planuri de nuntă

Close
Închide
  Close