Mergi direct la conținut »
Ana Morodan a cedat la Asia Express, din cauza problemelor de sănătate. “Mă doare, vreau să plec“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ana Morodan a cedat la Asia Express, din cauza problemelor de sănătate. “Mă doare, vreau să plec“

Ana Morodan a cedat la Asia Express, din cauza problemelor de sănătate. “Mă doare, vreau să plec“

 Ana Morodan și partenerul ei, Teleșpan  au câșigat imunitatea, în ediția de duminică, Asia Express, dar și avantajul de a nu mai face autostopul și de a sta la hotel. Deși ar fi trebuit să se bucure de moment, concurenta a avut o reacție șocantă și le-a mărturisit tuturor că are dureri cumplite din cauza rinichilor.

Ana Morodan și-a exprimat dorința de a câștiga imunitatea. „Eu chiar îmi doresc imunitatea asta și nu ca să mă duc la hotel să dorm în așternuturi curate și să am un duș ok. Îmi doresc imunitatea ca efectiv să mă odihnesc”, a spus Ana Morodan.

Au câștigat imunitatea și 100 de euro, plus cazarea la hotel, iar cea care  a avut o reacție neașteptată a fost chiar Ana.„E realmente prima dată când mi se rupe de ce credeți. M-am săturat! Am de foarte mult timp probleme cu rinichii. Mă doare, vreau să plec, nu mă interesează ce credeți!”, a mai precizat Ana Morodan.

Antreprenoare de succes, primul blogger de stil personal din România spunea recent că termenul de ”contesă” o definește. Ana Morodan poartă numai rochii lungi și îi plac cristalele, perlele și… penele.

Citește și

Actorul George Constantinescu a amenajat Teatrul de Artă cu propriile mâini.”Am învățat să sudez, să tai cu flexul”

 

 

Close
Închide
  Close