MENIU CAUTĂ
01 Sep. 2018 14:56

Anamaria Prodan face orice ca să arate bine. „Tratament cu efect de lifting, fără bisturiu”

Distribuie

Anamaria Prodan este foarte preocupată de felul în care arată, astfel că investește timp și bani în imaginea ei fără să stea pe gânduri.

Anamaria Prodan este extrekm de grijulie cu felul în care arată și cum se prezintă în public. Își dorește să arate perfect, astfel că se lasă pe mâna specialiștilor ori de câte ori simtre nevoia să îmbunătățească ceva la aspectul său fizic.

De data aceasta, impresara a recurs la un tratament cu efect de lifting, fără bisturiu. Vedeta s-a lăsat fotografiată chiar în timp ce se afla pe mâna specialiștilor.


„Ce poate să fie mai eficient decât un tratament cu efect de lifting, fără bisturiu și pe care îl faci o singură dată pe an, iar efectele se mențin 365 de zile?!”, a afirmat ea.

Anamaria Prodan este cunoscută ca impresară, dar și ca vedetă de televiziune. Este prezentatoarea show-ului Gospodar fără pereche, difuzat de Pro TVEste căsătorită cu antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf, acesta fiind cel de-al doilea soț al său.


Citește și: Libertatea încurajează diferențele de opinie: un alt ziarist de la GSP critică inițiativa VIVA!. „Pe când pamperşii?”

 

Citește mai multe despre lifting facial și Tratament pe Libertatea.

Comentarii