Mergi direct la conținut »
Cum și unde s-au cunoscut, de fapt, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. "El avea 17 ani și jumătate, iar eu nu-mi doream căsătorie"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum și unde s-au cunoscut, de fapt, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. "El avea 17 ani și jumătate, iar eu nu-mi doream căsătorie"

Cum și unde s-au cunoscut, de fapt, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. „El avea 17 ani și jumătate, iar eu nu-mi doream căsătorie”

Anamaria Prodan formează o familie de foarte mulți ani cu Laurențiu Reghecampf, însă foarte puțină lume știe, de fapt, când și cum s-au cunoscut aceștia. Anamaria Prodan are două fete din căsătoria cu fostul baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, Rebecca și Sarah, și un băiat cu actualul său soț, antrenorul Laurențiu Reghecampf, Laurențiu junior. Cei doi îl cresc împreună și pe Luca, băiatul din prima căsătorie a lui Reghe.

De Dana Aramă,

Celebra impresară și Laurențiu Reghecamp, care a împlinit 42 de ani anul trecut, formează o familie fericită și unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc.

Nu multă lume știe cum și când s-au cunoscut impresara și antrenorul de fotbal. Aceștia s-au întâlnit cu foarte mulți ani în urmă și chiar au avut o relație, însă s-au separat și fiecare s-a căsătorit cu altcineva, ca după ani să ajungă și ei în fața altarului.

„Ne-am cunoscut la Hotel Intercontinental. El era în cantonament cu echipa naţională şi ieşeau la plimbare, iar eu treceam pe lângă hotel. Ne ştiam din lumea fotbalului şi ne-am oprit să vorbim. Aşa a început relaţia noastră.

El era foarte tânăr, avea 17 ani şi jumătate şi a durat ceva. Legătura a fost scurtă şi foarte frumoasă, dar eu nu-mi doream căsătorie, consideram că e prea devreme pentru un asemenea pas, şi atunci drumurile noastre s-au separat. Ne-am văzut de viaţă, ne-am căsătorit fiecare mai târziu, eu în America, el a plecat în Germania, şi ne-am întâlnit după 13 ani.

Au fost nişte lucruri neterminate, iar în viaţă trebuie să închei tot ce începi”, povestea Anamaria Prodan într-un interviu pentru revista Taifasuri.

Fetele de la Total Dance Show, pe scenă la Românii au Talent. Coregraful este judecat pentru abuz sexual. Reacția lui Florin Călinescu
Recomandări

Fetele de la Total Dance Show, pe scenă la Românii au Talent. Coregraful este judecat pentru abuz sexual. Reacția lui Florin Călinescu

 

„Laur este foarte calm, iar eu sunt foarte vulcanică, şi de fiecare dată când vede că mă aprind mă lasă să-mi fac damblaua. Mergem pe premisa că întotdeauna cedează cel mai deştept şi ne chinuim să arătăm care e mai deştept. Dar, orice aş face, cu Laurenţiu nu pot să mă cert, e mult prea calm, iar micile dispute se sting repede”, mai spunea impresara.


Citește și: ANALIZĂ / Alba-neagra cu Declarația 600. Vrei, nu vrei, statul tot îți ia banii. Haosul continuă în sistemul fiscal


 

Close
Închide
  Close