Mergi direct la conținut »
Anamaria Prodan Reghecampf prezintă Gospodar fără pereche la Pro tv
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Anamaria Prodan Reghecampf prezintă Gospodar fără pereche la Pro tv

Anamaria Prodan Reghecampf prezintă Gospodar fără pereche la Pro tv

Anamaria Prodan Reghecampf prezintă „Gospodar fără pereche” la Pro tv. Sexy impresara a făcut primele declarații legate de acest proiect.

De Livia Lixandru,

Anamaria Prodan Reghecampf prezintă Gospodar fără pereche la Pro tv. Vedeta mărturisește că este pregătită să se ocupe de un așa proiect de amploare și îi sfătuiește pe toți cei care nu au pereche să se înscrie la concurs.

Anamaria Prodan Reghecampf prezintă Gospodar fără pereche, în curând

„M-am născut și am crescut cu Pro TV, iar acest proiect este o provocare unică pentru mine! Știu ce înseamnă viața la țară, nu m-am ferit niciodată de muncă și promit că o să le testez abilitățile de fermieri și, mai ales, dorința de a-și găsi jumătatea atât gospodarilor, cât și doamnelor și domnișoarelor care visează să le fie partenere! Lucrez de ani de zile în fotbal, un domeniu dominat de bărbați, am reușit să îi cunosc pe toți și, mai ales, să le câștig încrederea. Sunt sigură că toate aceste abilități o să mă ajute să îi sfătuiesc pe concurenți și să susțin pe fiecare în parte, atunci când are nevoie. Dacă ești Gospodar fără pereche, eu zic să te înscrii!”, a spus Anamaria Prodan Reghecampf, prezentatoarea Gospodar fără pereche.

Anamaria Prodan Reghecampf prezintă Gospodar fără pereche la Pro tv

Anamaria va avea dificila misiune de a le fi alături gospodarilor și de a-i face pe aceștia să conștientizeze că în viață, pe lângă muncă, mai sunt și alte experiențe care contează. În fiecare ediție a reality-show-ului Gospodar fără pereche, Anamaria va aduce în casele tuturor românilor poveștile gospodarilor burlaci și ale celor care visează să le fie partenere, testându-le dorința și pasiunea de a-și descoperi jumătatea!

Zece fermieri vor participa la noul reality show pregătit de Pro TV. Fiecare va selecta zece doamne sau domnișoare moderne, obișnuite cu stilul de viață de la oraș și le va invita să se cunoască mai bine, însă numai cinci dintre ele vor reuși să impresioneze și vor merge în runda următoare. Cele cinci favorite vor avea o întâlnire de grup și, dintre ele, gospodarul va alege numai două care vor trăi alături de el timp de șapte zile la fermă. Cea care va reuși să-l impresioneze pe fermier și să se adapteze stilului lui de viață va fi aleasa acestuia.

 
 
Close
Close
Închide