Mergi direct la conținut »
Anamaria Prodan renunță la emisiunea "Gospodar fără pereche". Motivul e mai mult decât dureros
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Anamaria Prodan renunță la emisiunea "Gospodar fără pereche". Motivul e mai mult decât dureros

Anamaria Prodan renunță la emisiunea „Gospodar fără pereche”. Motivul e mai mult decât dureros

Impresara Anamaria Prodan a luat o decizie radicală.  Aceasta nu va mai prezenta emisiunea "Gospodar fără pereche", pe care o modera la postul de televiziune Pro TV.

De Dana Aramă,

Anamaria Prodan, care este căsătorită cu binecunoscutul antrenor de fotbal Laurențiu Reghecampf, are o perioadă foarte grea. mama sa, celebra interpretă de muzică populară se află de săptămâni bune internată la Spitalul Elias, starea ei de sănătate fiind precară. De altfel, Anamaria Prodan le-a cerut în mod expres medicilor de la spital să nu facă declarații despre starea de sănătate a mamei sale.

Acum, Anamaria Prodan a luat o decizie radicală și în ceea ce privește cariera sa. Aceasta a renunțat la emisiunea „Gospodar fără pereche”, pe care o modera la postul de televiziune Pro TV.

Potrivit unica.ro, Anamaria Prodan a luat această decizie tocmai pentru a se putea ocupa și a sta cât mai mult timp în compania mamei sale, cântăreața de muzică populară Ionela Prodan.

Deși nu o vom revedea prea curând pe micile ecrane în calitate de moderatoare TV, decizia Anamariei Prodan se vrea a fi, totuși, una temporară.


Citește și: INTERVIU/ Igor Dodon, președintele Republicii Moldova: „Nu sunt antiromân. Sunt, categoric, antiunionist” – VIDEO


 

Close
Închide
  Close