Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Anca Pandrea merge cu tort și șampanie la cimitir. Primele imagini de la comemorarea lui Iurie Darie
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Anca Pandrea merge cu tort și șampanie la cimitir. Primele imagini de la comemorarea lui Iurie Darie

EXCLUSIV/ Anca Pandrea merge cu tort și șampanie la cimitir. Primele imagini de la comemorarea lui Iurie Darie

Anca Pandrea merge cu tort și șampanie la cimitir, sâmbătă, 10 martie, cum face în fiecare an, în preajma zilei în care s-a născut Iurie Darie. Ea simte nevoia să-și comemoreze fostul partener cu fiecare ocazie.

De Ana Maria Păsat,

Anca Pandrea nu a renunțat la a sărbători ziua de naștere a lui Iurie Darie nici după ce acesta a murit, în noiembrie 2012. În fiecare an, pe 14 martie sau cu câteva zile înainte, ea merge la mormântul actorului cu tort și șampanie și împarte celor prezenți din ele.

Anul acesta o face din nou, doar că acum nu va fi prezent și un preot, pentru a oficia o slujbă, ci o vor  însoți doar prietenii apropiați.

Anca Pandrea i-a făcut și un bust lui Iurie Darie, la mormânt. Iar lângă el a amplasat propriul bust…

Anca Pandrea merge cu tort și șampanie la cimitir, dar nu mai scrie pe prăjitură “La mulți ani”

Un alt obicei la care a renunțat anul acesta este să scrie pe tort “La mulți ani”. Pe cel comandat pentru comemorarea din 10 martie va fi scris doar  “Iura Darie”.

Victor Yila a fost prezent la comemorarea lui Iurie Darie

FOTO: Dumitru Angelescu

“I-am comandat două torturi, din acelea care-i plăceau lui cel mai mult. Am luat, normal, și șampanie. După ce ne întoarcem de la cimitir, o să dau o masă la mine acasă. Fie în curte, fie înăuntru, după cum va dori fiecare”, a mărturisit Anca Pandrea pentru Libertatea.

Aniversarea proprie a ratat-o, din cauza unei gripe

În acest an, artista a fost nevoită să renunțe la a-și mai serba ziua de naștere la mormântul lui Iura Darie, cum obișnuia. Internată, timp de o săptămână, la Institutul “Matei Balș” din Capitală, din cauza unei gripe, Anca a avut interdicție de la medici să iasă din casă, chiar dacă s-a externat la timp pentru o astfel de aniversare.

“Doctorii nu m-au lăsat să merg. Mi-au zis că pot chiar și să mor, dacă stau în frig, pentru că abia mai puteam respira. A fost primul an fără puiuțul meu”, a spus Anca Pandrea.


Ion Caramitru împlinește 76 de ani. Actorul a cerut să fie sărbătorit discret

Close
Închide
  Close