Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/ Anca Pandrea și-a aniversat ziua la mormântul lui Iurie Darie! ”Cheamă-mă să vin, să mă iei mai repede în brațe”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV/ Anca Pandrea și-a aniversat ziua la mormântul lui Iurie Darie! ”Cheamă-mă să vin, să mă iei mai repede în brațe”

VIDEO EXCLUSIV/ Anca Pandrea și-a aniversat ziua la mormântul lui Iurie Darie! ”Cheamă-mă să vin, să mă iei mai repede în brațe”

Anca Pandrea și-a aniversat ziua la cimitir, la mormântul lui Iurie Darie. Actrița a împărțit tort și șampanie.

De Ana Maria Păsat,

An de an, de când Iurie Darie a murit, Anca Pandrea își aniversează ziua la cimtir, acolo unde acesta este înmormântat.

Așa s-a întâmplat și astăzi, în jurul prânzului. Însoțită doar de câțiva prieteni, actrița a venit cu tort sub formă de inimă, pe care scria ”I love you” (”te iubesc”) și șampanie.

”Stăm și petrecem, sufletul meu”, i s-a adresat aceasta lui Iurie Darie.

 

Cu lacrimi în ochi, Anca Pandrea a ținut să-i transmită și cât de dor îi este de el, iar mesajul a fost unul sfâșietor. ”Cheamă-mă să vin, să mă iei mai repede în brațe”, a spus aceasta. Actrița a retrăit amintiri de pe vremea când trăia actorul.

”Tot de ziua mea, când am împlinit 40 de ani, a început și iubirea noastră. Eu vroiam să-l cuplez cu alte prietene de-ale mele, nu avea nicio treabă cu el, pentru că-i promisesem soției sale care murise, că voi avea grijă de el. A venit la mine de ziua mea și a intrat pe geam, pentru că nu aveam cheile de la poartă, iar de atunci acolo a rămas. Și acum tot acasă este”, a povestit Anca Pandrea.

Foto: Dumitru Angelescu

Îi deschide expoziție cu picturile și pune bustul în curte

Anca a vorbit și despre ceea ce intenționează să facă.

”Tot ce fac, pentru el fac. Plâng, râd tot pentru el. Am adunat deja vreo sută de picturi de-ale lui și vreau să deschid o expoziție, unde am avut crama. De asemenea, în curte, printre flori, o să pun și busturile noastre”, a mai spus actrița.  

CITEȘTE ȘI:

Confesiuni incredibile ale Ancăi Pandrea! Cum a fost ultima noapte cu Iurie Darie

Close
Închide
  Close