MENIU CAUTĂ
23 Aug. 2018 16:00

Anca Pandrea pleacă din țară pentru prima oară după moartea lui Iurie Darie. „Am fost la mormântul lui și i-am cerut voie”

Distribuie

Anca Pandrea pleacă din țară pentru prima oară după moartea lui Iurie Darie (noiembrie 2012). Actriţa își va însoți o bună prietenă în Grecia.

Anca Pandrea, de urgență la spital. A luat același virus care a ucis 16 persoane în România

La doar câteva săptămâni de când a fost externată, după ce a ajuns inconștientă la Terapie Intensivă, Anca Pandrea a luat o decizie menită să o ajute să se relaxeze. Ea pleacă din țară, într-o minivacanță de trei zile, în Grecia. Actrița nu a mai trecut granițele de mai bine de șase ani, de când a murit partenerul său, Iurie Darie. A acceptat însă invitația unei bune prietene, de a merge împreună cu aceasta la concertul iubitului său.

Vom pleca cu autocarul, împreună cu toată trupa care va cânta. Nu am mai ieșit din țară de când a plecat Iura al meu. Nu am vrut să-l las singur. Dar am fost la mormântul lui și i-am cerut voie. Știu că de acolo, de sus, e bucuros dacă merg și eu într-o vacanță. Mi-e greu și să știu că or să rămână cățeii singuri, dar va trece pe la ei o prietenă de-a mea, să-i plimbe și să le dea să mănânce”, a declarat Anca Pandrea pentru Libertatea.

Cum are probleme de sănătate, fiind găsită leșinată în propria casă, în urmă cu câteva săptămâni, Anca Pandrea și-a luat și măsuri de precauție pentru ca totul să fie ok în vacanță. Mai exact, își va lua cu ea inhalatorul, de care e dependentă și pe care e nevoită să-l folosească de trei ori pe zi. Totodată, ea va urma tratamentul pe care medicii i l-au prescris înainte de a o externa.

Anca Pandrea ar fi trebuit să treacă printr-o intervenție chirurgicală pe cord, dar a refuzat operația.


Deputații s-au plimbat de peste un milion de lei în șase luni. Au fost să vadă cum merge dezvoltarea economică în Madagascar și cum sărbătoresc spaniolii Sânzienele

Comentarii