MENIU CAUTĂ
, de Alina Dan

Anca Serea A RENUNȚAT LA MÂNCARE! Motivul este ÎNDUIOȘĂTOR

Distribuie

Situaţia precară a copiilor din România şi nevoile acestora reprezintă un subiect sensibil pentru Anca Serea, motiv pentru care vedeta de televiziune şi mamă a patru copii a acceptat invitaţia susţinătorului acestui proiect, „Mese calde pentru copii defavorizaţi”, de a se alătura campaniei de ajutorare a copiilor defavorizaţi din Alexandria.
Astfel, în perioada  20 octombrie – 19 decembrie 2014, 60 de copii cu vârste cuprinse între 6 şi 15 ani, proveniţi din familii defavorizate din Alexandria, vor primi mese calde.
Timp de o zi, Anca a renunţat la hrană ca  manifest de susţinere a proiectului. Gestul de solidaritate al Ancăi va fi răsplătit prin oferirea a câte 50 de mese calde suplimentare, în beneficiul copiilor defavorizaţi din Alexandria.
”Pentru mine a fost doar o zi, dar pentru ei este zi de zi. Lipsa hranei din viaţa unui adult este o problemă majoră, dar gândiţi-vă ce înseamnă acest lucru pentru un copil. Sunt mamă şi nu aş putea concepe ca micuţii mei să nu se poată bucura, chiar şi pentru o zi, de hrana atât de necesară dezvoltării lor. Nu am considerat un sacrificiu să renunţ la mâncare pentru 24 de ore, ci pentru că am înţeles mesajul pe care îl comunică m-am alăturat din toată inima campaniei iniţiate de Johnson & Johnson şi sprijinită de Crucea Roşie – Mese calde pentru copiii defavorizati”, spune Anca Serea.

Comentarii