MENIU CAUTĂ

Anca Țurcașiu, în musicalul „My Fair Lady”. Ce rol va avea actrița

Distribuie

Anca Țurcașiu se întâlnește pentru a doua oară cu Horia Brenciu pe scena unui musical. Din 21 martie, artista o va interpreta pe Mrs. Higgins, mama profesorului de fonetică, Mr. Higgins. 

„Rolul doamnei Higgins, unul foarte ofertant pentru mine, mă solicită foarte mult pentru că este un contre-emploi. Aștept cu nerăbdare reîntâlnirea cu regizorul Răzvan Ioan Dincă și cu minunata coregrafă Violeta Dincă, o colaborare pe care o doream chiar de la premieră. Faptul că am intrat acum în acest spectacol este o mare bucurie pentru mine, iar revederea cu Horia Brenciu, în calitate de fiu de această dată, va fi ceva cu totul și cu totul special. Abia aștept repetițiile, abia aștept spectacolul și pot să spun că este un început de an extrem de fericit pentru mine din punctul acesta de vedere. Un nou proiect înseamnă mare bucurie în viața mea”, spune Anca Țurcașiu. Ea adaugă faptul că „My Fair Lady” este cel de-al șaptelea musical în care joacă și spune că își dorește să existe cât mai multe spectacole de acest gen în cariera ei.

Alături de Anca, personajul Mrs. Higgins va fi interpretat, de asemenea, și de Aura Călărașu, cunoscută cinefililor din producțiile „Din dragoste cu cele mai bune intenții”, „Portretul luptătorului la tinerețe”, „California Dreamin’”, „Marilena de la P7”, „Ryna” sau serialul „Cu un pas înainte”.

În rolul profesorului Higgins, cei care nu vor rata spectacolele „My Fair Lady” din luna martie, îl vor vedea atât pe Horia Brenciu, cât și pe actorul Ernest Fazekas, care a tradus și adaptat textul musicalului în limba română.

Cântăreața și actrița Anca Țurcașiu formează o familie cu medicul Cristian Georgescu de foarte mulți ani. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998, iar petrecerea a avut loc în Paradisul Verde de la Corbeanca. Nașii de cununie ai celor doi au fost soții Țânțăreanu, Cristian și Manuela. La nuntă au participat 400 de invitați. Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au un băiat pe nume Radu.

Foto credit: Mircea Marinescu

Citește și
Zece ani fără Marian Cozma. Petre, tatăl fostului handbalist: „Plâng neîncetat de o săptămână”

 

Citește mai multe despre Anca Turcasiu pe Libertatea.

Comentarii