Mergi direct la conținut »
Zece ani fără Marian Cozma. Petre, tatăl fostului handbalist: ”Plâng neîncetat de o săptămână”
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Zece ani fără Marian Cozma. Petre, tatăl fostului handbalist: ”Plâng neîncetat de o săptămână”

Zece ani fără Marian Cozma. Petre, tatăl fostului handbalist: ”Plâng neîncetat de o săptămână”

Se împlinesc, vineri, zece ani de la dispariția fulgerătoare a celui care a fost Marian Cozma. Zece ani de durere pentru familia hanbalistului ucis mișelește pe 8 februarie 2009 la Veszprem (Ungaria).

De Ciprian Iana,

Petre Cozma, tatăl fostului sportiv, nu se poate opri nici acum din plâns.

„Nu-mi vine să cred că au trecut zece ani de când Marian nu mai este. Plâng neîncetat de o săptămână de dorul lui”, a declarat, pentru Libertatea, Petre Cozma.

Acesta a continuat: „Nici nu știu cum am putut să rezist în acești ani. E ceva ce nu poate fi exprimat în cuvinte, inima îmi este frântă, dar cu toate astea încă îmi mai bate în piept”.

Petre Cozma, care i-a făcut parastasul lui Marian în urmă cu două săptămâni, a fost, zilele trecute, la Sfântu Gheorghe, unde cei de la echipa locală, CSM, i-au făcut o surpriză.

„Cei de la CSM Sfântu Gheorghe au organizat un eveniment în memoria lui Marian, la finalul căreia mi-au dat o plachetă specială. Le mulțumesc din suflet”, spune, emoționat, tatăl fostul handbalist.

Comemorare la Veszprem

Acesta a fost invitat între 7 și 10 februarie în Ungaria, la Veszprem, unde se vor avea loc mai multe evenimente dedicate memoriei lui Marian, dar a declinat oferta.

„Îmi pare rău, dar nu pot să mă duc, de abia mai merg. Cei de la Veszprem îmi rezervaseră și mie, și nepotului, Andrei, bilete de avion și cameră la hotel, dar, din păcate, nu am cum să ajung. Sunt însă cu inima alături de cei de acolo pentru că nu mi-au uitat băiatul!”, a conchis, suspinând, Petre Cozma.

Incredibila călătorie a unui proaspăt demnitar. De la postări despre „Raluca Trotski Turcan” la funcția de consilier al acesteia
Recomandări

Incredibila călătorie a unui proaspăt demnitar. De la postări despre „Raluca Trotski Turcan” la funcția de consilier al acesteia

Clubul Veszprem în colaborare cu primăria orașului organizează, vineri, o comemorare a celui care a fost Marian Cozma. Evenimentul este urmat de dezvelirea în Veszprem Arena a unui bust al lui „Păsărilă”.

Mâine, înainte și după meciul cu FC Barcelona din Liga Campionilor, vor continua evenimentele dedicate memoriei lui Marian Cozma.


Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda se căsătoresc civil în scurt timp, dar nu au stabilit încă meniul. Petrecerea va fi într-un club cu piscină

Close
Închide
  Close